Zobacz czy możesz rozegrać bitwę.
Wersja do druku
Zobacz czy możesz rozegrać bitwę.
moge
Masz clouda właczonego normalnie ?
To ja może zapraszam obu graczy na 20:00, dzisiaj wieczorem, to sprawdzimy komu działa a komu nie. Myślę, że godzina będzie pasowała?
jestem w pracy ale bede najwyzej dacie mi pare minut na zalatwienie sprawy
ps. no mam clouda wlaczonego
Po co czekac do 20 ja moge grac teraz , sprawdzic mozesz tez teraz jak nie wierzysz
Przypominam o tym, że temat dotyczy Krezusa, Ziba i sędziów.
Posty zostały usunięte, wszelkie pytania i wątpliwości proszę kierować do tematu stworzonego w tym celu.
Sytuacja jest komiczna awatar dzialal bez zarzutow jeszcze okolo 14.........teraz znow same crashe..........
do decyzji sedziów
Troche nieładnie zachował się Zib, że wczesniej nie poinformowal ze Jemu tez nie działa avatar.
Więc wczoraj jak był termin byłem zwyciezca zgodnie z regulaminem bo mi działał avatar))))) jeszcze koło południa gdybysmy zrobili test tez bym mogl zagrac..i dostac ...............teraz okolo 20 znow nic nie działa tj. stary avatar )))))))))))))))
Dla niedowiarków mam nawet na profilu osiagniecie ,ze pokonalem stara armie armie z FOS jako ostatnio zdobyte...))))
Mój profil historia profilu z today)))
Tyle ode mnie.
Do rozstrzygnięcia przy zielonym stoliku bo ja nic nie wymyśle. Pewnie jutro znów mi może avatar działać albo nie wiem za 2 h????
Ok rozumiem, jeszcze może niech Zib doda coś od siebie.
Jak mam się bronić przeciwko takiej argumentacji?
Ja nie ukrywałem tego przed nikim, że avatar mi nie działa. Nie kryłem się i przed Tobą i przed Amrodem, i przed kimkolwiek kto mnie o to zapytał. Zaraz jeszcze będę działał bo mam 2 pomysły, ale pewnie i tak nic z tego.
Nie będę wszczynał kłótni (choć chyba jest parę spraw do poruszenia), zostawiam decyzję w rękach sędziów, nie będę na żadnego wpływał, z postów można dostatecznie dużo wywnioskować.
Jeśli ktoś jednak ma pytania inne bądź o mój punkt widzenia proszę pisać na steam, lub tutaj.
Yo.