Witaj.
Co to za wersja SS ? Generalnie Ci działa tak?
Czasem się zdarzają takie komunikaty. Wczytaj poprzedni save rusz agenta, zapisz i próbuj grać dalej.
Wersja do druku
Witaj.
Co to za wersja SS ? Generalnie Ci działa tak?
Czasem się zdarzają takie komunikaty. Wczytaj poprzedni save rusz agenta, zapisz i próbuj grać dalej.
Gram w SS od dość dawna ponad 200 tur za mną, nigdy nie miałam problemu z takim błędem, ba! w ogólnie nigdy mi gra nie wykrzaczyła...
Może źle zainstalowałeś?
zrób tak jak pisze Araven, jeżeli nie pomoże przeinstaluj moda...
Edit: możliwe że to wina spolszczenia?
Ja osobiście gram na Angielskiej wersji
Niech żyją dziewczyny grające, szczególnie w Total Wary i lubiące historię !! :D :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marudna Angie
Może to być wina spolszczenia. Ja jak miałem spolszczenie to mnie wywalało chyba z takim samym lub podobnym błędem jak się do Rzymu zbliżyłem.
Witam grając Królestwem Jerozolimy dostaje misje by pogadać z papiestwem i do tego dostałem obok Rzymu dyplomatę by móc to zrobić.problem polega na tym że gdy go klikam gra wywala do pulpit.Mam wesje 6.4 spolszczenie oraz ten teutonic patch.
Problem jest albo w modzie, albo spolszczeniu. Po prostu, nie wykonuj tej misji. Podaj ew. log błędu. Z katalogu logs w katalogu głównym moda. jak tam nie ma katalogu logs to go stwórz.
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/data_0.pack
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/data_1.pack
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/data_2.pack
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/data_3.pack
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/data_4.pack
14:57:44.983 [system.io] [always] mounted pack packs/localized.pack
14:58:47.542 [system.rpt] [error] Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit.
Ech chyba trzeba to od nowa instalować co ?
Nie wygląda strasznie, w modach ctd się zdarzają.
Usuń map.rwm z katalogu base moda i próbuj grać dalej. W razie problemów przywróć na moment angielski text i zobacz czy pójdzie save na angielskim text.
Patrzyłem i myślę że to wina tego dyplomaty bo gdy go kliknę gra się wywala ,chyba po prostu nie będę go tykał i będzie ok.
I dzięki za zainteresowanie się Araven. :) temat jak dla mnie można zamknąć.
Witam, kilka dni temu zainstalowałem modyfikację stailness steel 6.3 wszystko działało jak należy. Gdy zainstalowałem patch 6.4 gra po włączeniu i wyświetleniu ekranu ładowania z krzyżowcem wywala do pulpitu! Próbowałem reinstalacji i nie wiem już co robić? :sos: