Tez mam wlasnie takie wrazenie. O ile grajac w takiego battlefielda 3 wentylatory mozna powiedziec ze wyja wrecz w komputerze, to w Rome 2 komp chodzi cichutko. Wiec bardzo mozliwe ze jest jak mowisz.
Wersja do druku
Tez mam wlasnie takie wrazenie. O ile grajac w takiego battlefielda 3 wentylatory mozna powiedziec ze wyja wrecz w komputerze, to w Rome 2 komp chodzi cichutko. Wiec bardzo mozliwe ze jest jak mowisz.
u mnie gra chodzi jako tako da się grac ;/ ale end turn trwa np 2 minuty mogę iść zrobić herbatę niczym znowu będzie moja tura ;/ mam 8gb ramu może to sprawka procka bo tylko athlon II x4 640 3.0ghz. Juz mogę miedz słabsza grafe czy coś ale to czekanie na moja ture mnie dobija :(
To dość dziwne. Ja mam Quad Core 4x2,4ghz a moje czekanie kończy się na 1 minucie. Rome2 - tego nie ogarniesz.Cytat:
Zamieszczone przez SadFacE87
"Fix for DirectX 10.0 Lighting issue reported - environment map wasn't being created leading to black reflections."
Jeden z 3 pkt, na które bardzo czekam. Jak to mi naprawią to daję grze 6 pkt nie 3 jak wcześniej :p
@edit: Sprawdziłem bete. Nie pomaga. J CA 100%...
ja mam dx10 i denerwują mnie cienie w trakicie bitwy i na mapie
Możecie podać linka do patcha i krótką instrukcje gdzie i jak go zainstalować bo nie mam już sił szukać...
Nie no Scooter przepraszam Cię, wybacz mi :lol: idę na karnego jeżyka, sam zrobię następny patch dla Ciebie specjalnie taki z 10gb ;)Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
odpalasz steama wchodzisz w bibliotekę gier klikasz na rome II total war -> właściwości -> zakładka beta w tym dziadostwie rozsuwanym zaznaczasz patch1beta i jazda ;)Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
No niestety nadal cienie wyglądają jakby ktoś po prostu czarną farbą zamalował. Z daleka jednostki to czarne słupy jeśli patrzyć pod słońce... masz tak samo rozumiem?Cytat:
Zamieszczone przez edeggg
Muszę jakiś kod wklepać pisze....Cytat:
Zamieszczone przez SadFacE87
Edit , coś tam ciągnie...