Takie tam, z próby przejęcia Czarnego Okrętu :P
Wersja do druku
Takie tam, z próby przejęcia Czarnego Okrętu :P
Bronienia zamków ciąg dalszy. Bronimy się w Kai przed armią Takedy :). Całkiem duży zamek (4-rty poziom) i całkiem dużo biegania.
Pozdrawiam
Początek jednej z najbardziej masywnych bitew w jakich brałem udział. Prawie 15.000 ludzików łącznie na nie maksymalnej liczebności oddziałów w ustawieniach. Część druga jutro
Pozdrawiam
I obiecana część druga. Masakryczna ta bitwa - ilość trupów pod koniec bitwy w zamku jest zatrważająca...
Pozdrawiam
Kolejna bitwa lecz już na o wiele mniejszą skalę. Za to jest to prawdziwy test dla skuteczności miotaczy bomb przeciwko samurajskim armiom. Zapraszam.
Pozdrawiam
Chyba trochę za wcześnie rozpętałem podział królestwa bo przez następne 2-3 odcinki będę bawił się w "tam i z powrotem" ^^". Kolejno każdy klan wysyła swoją armię, a ja muszę ją rozbić. Zaczynam za to naprawiać błędy i rekrutować dodatkowe armie jak i dosyć ładnie wygrywać bitwy. W tym odcinku armia Hattori z ich "fantastycznym" użyciem rozstawienia w dowolnym miejscu na mapie.
Pozdrawiam
Powoli zaczynają mi się mylić opisy do odcinków jak nagrywam/montuję masowo jednego dnia. Wydaje mi się, że zrezygnuje na dłuższą metę z opisów w postach tutaj, bo pisząc dwa razy zaczyna się to wszystko mylić. Jeśli ktoś jest ciekawy co w odcinku to zapraszam do przeczytania opisu pod materiałem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pierwsza Bitwa morska.
Pozdrawiam