Nie zapominajmy o Czarnej Szabli i o Samozwańcu, który jest pierwszym tomem trylogii Orły na Kremlu. Polecam wszystkie te książki absolutnie :)
Wersja do druku
Nie zapominajmy o Czarnej Szabli i o Samozwańcu, który jest pierwszym tomem trylogii Orły na Kremlu. Polecam wszystkie te książki absolutnie :)
to jest wszystko Komudy? taki płodny?
Tak, ma jeszcze jedna knige o walkach na morzu ale tytułu nie pomnę. Jak dla mnie mają różna jakość - od dobrych a'la Bohun po słabe takie jak Diabeł
Czarna bandera? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Owszem mocium panie o to chodzi :D
Czytał ktoś z was książki z serii Miecz prawdy i Koło świata?
Większość jest taka "płodna". Aż sam siędziwię jak w Empiku połowa półki jest jednego autora.Cytat:
Zamieszczone przez tomsn
A Samozwańca bardzo polecam. Szybka i lekka lektura, ale z polotem i niezmiennie ciekawa przez całą książkę, aż żal że się tak szybko kończy. Odczuwalny klimat tamtych wydarzeń. Kolejna gdzieś dopiero na początku 2010.
czytał ktoś "Siewce Wiatru" albo serię Miecz Prawdy?
Serial na podstawie Miecza Prawdy dopiero co skończył się na TVP 1.Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Co do Siewcy - jeszcze nigdy żadna książka nie zmusiła mnie do czytania do 2 w nocy 8-) - strasznie wciąga :ugeek: .
Fritz Leiber pięcioksiąg "Przygody Fafryda i Szarego Kocura".Ciąg opowiadań które się łączą w jedną spójną całość.Tytuł może się wydawać dziecinny ale to naprawdę świetna klimatyczna książka.Jeśli ktoś lubi Wiedźmina na pewno będzie zadowolony.
Czy mi się zdaje, czy nikt nie wspomniał o Dziedzictwie??
Paolini odwalił kawał dobrej roboty pisząc te 3 tomy o przygodach Eragona, dodając ciągle nowe wątki.
Teraz czekamy na 4 tom, ale wyjdzie prawdopodobnie dopiero na jesień. Wielu się ze mną nie będzie zgadzać, ale dzieło Paoliniego jest dla mnie o wiele lepsze od WP czy HP.