Uzbieralo sie nam ladne stadko hazardzistow.Powodzenia a przede wszystkim dobrej zabawy i niechaj wachajacy sie forumowicze sie zapisuja nim typy zostana zblokowane przed pierwszym gwizdkiem;)
Wersja do druku
Uzbieralo sie nam ladne stadko hazardzistow.Powodzenia a przede wszystkim dobrej zabawy i niechaj wachajacy sie forumowicze sie zapisuja nim typy zostana zblokowane przed pierwszym gwizdkiem;)
Kolega w pracy postawił na Chorwację 1:0... Jak to się zdarzy, obiecałem go nazywać profesorem Dąb-Rozwadowskim. Fani "Alternatyw" wiedzą dlaczego... :P
No to zaraz się zacznie. Powodzenia.
PS punktacja bEdzie liczona tak:
trafiony wynik-3pkt.
trafiony zwyciezca-3pkt.
trafiony remis-2pkt.
Coś mi się wydaje, że typ popa na wynik Brazylia 0-1 Chorwacja został wpisany za późno
I tak już 1:1
Brawo Man_Utd, gratulacje!
Dzięki ;) tak na dobry początek :P
Ale jakby nie to sędziowanie pod gospodarza to mogłoby być różnie :nunu:
"Możesz wyciągnąć sędziego z Ekstraklasy, ale nie wyciągniesz Ekstraklasy z sędziego."
Panowie!
Upraszam wybaczenia!
Już porządkuję temat.
--------------
W związku z tym proszę aby PRZEBIEG GRY PIŁKARSKIEJ komentować w wątku który założyłem.
Tutaj kibicujemy SOBIE na wzajem i / lub tłumaczymy się z obstawiania / chwalimy się sukcesami w TYPERZE
=================
Swoją drogą że też akurat 11 (słownie JEDENASTU) uczestników mamy -jakiś kosmiczny zbieg okoliczności?? Magia liczby 11??
Nie do końca rozumiem, czy punkty za trafiony wynik i trafionego zwycięzcę się sumują? Przykładowo, za wczorajszy mecz po wytypowaniu 3:1 typujący otrzymuje punktów 3, czy 6? Nie rozumiem też, dlaczego za wytypowanie remisu jest mniej punktów niż za wytypowanie zwycięzcy.
Moim zdaniem podstawowe zasady były w sam raz...
Cytat:
6. Zasady punktowania:
- za dokładne wytypowanie wyniku - 5 pkt (nawet gdy jest to remis)
- za wytypowanie zwycięzcy i pomylenie się o jedną bramkę ( np. typujemy 4:2 lub typujemy 6:2, a jest 5:2); - 3 pkt
- za poprawne wytypowanie zwycięzcy lub wskazanie remisu - 1 pkt.