Wodzowie, konsulowie - problem.
Witam serdecznie. Mam pytanie czy istnieje jakiś mod, który umożliwia w głównej kampanii, aby wodzowie frakcji/konsulowie itd tak szybko nie umierali na przykład z przyczyn naturalnych lub w młodym wieku. Oczywiście nie dotyczy to bitew, bo wiadomo, różnie bywa zginiesz lub nie na wojnie, ale chciałbym w końcu jakiegoś wodza rozwinąć do maksimum, a tak co pare tur musze zadowalać się ciągle nowym, a chciałbym wykreować jednego do maksimum. Na przykład teraz w głównej kampanii mogę już zwerbować Cezara oraz Antoniusza i to mi się bardzo podoba, ale martwie się, że po paru turach kipną z przyczyn naturalnych lub po prostu kliknął z cenzura wie jakich przyczyn :D Jak wyżej istnieje coś, co daje wykreować i nacieszyć się wodzem przez jakiś czas ?
Proszę pytać we właściwych działach, szukasz moda pytaj tu i nie przeklinaj
Sadam86
Mod na ikony budynków -Poszukuję
Witam , poszukuję modyfikacji zmieniającej ikony budynków , tak jak ma to miejsce w modyfikacji zmieniającej ikony jednostek.
garnizon w rome II total war
Czy jest jakiś mod zwiększający garnizon w rome II bo ten z podstawki to jakiś żart
mody do dlc empire divided: Aurelian
Od pewnego czasu nie sledze tego co sie dotyczy swiata modow pod Rome 2. Generalnie interesuje mnie czy wyszlo cos ciekawego pod Divided Empire Aureliana? Czy zna ktos jakies ciekawe mody bardziej nastawione na historycznosc, nie grywalnosc?Ostatnio gralem Divide et Impera-duzo w niej bledow i anachronizmow: jednostki hellenistyczne w panelu rekrutacyjnym najemnikow w polowie III wieku, co jest irytujace.:yyk: