Przeglądałem końcówkę iCytat:
Zamieszczone przez Marat
"Dzikunia mać!" rozwaliło mnie :lol:
Wersja do druku
Przeglądałem końcówkę iCytat:
Zamieszczone przez Marat
"Dzikunia mać!" rozwaliło mnie :lol:
Kur ... czoki, zgubiłem "od" :lol:
Barsa w temacie o zgłaszaniu banitów.Cytat:
Co do tego "michalenka"...zauwazylem tego Pana, czestotliwosc postów wskazuje jednoznacznie ale mnie zmyliło używanie słów typu "groteska", nie pasowało mi to do debila, który nie ma co robic tylko marnuje swój czas na rejestrowanie się tam gdzie go nie chcą, ja nie rozumiem w jego miescie/wsi zabrakło dziewczyn? Moze mu jeszcze nie staje, a może jest odmiennej orientacji i nie ma kto się z nim bawić...
Powalające no ale i ten tekst był ładny
:D normalnie odpadłem :D powinni tego zabronić :D jest jak MediaMarktCytat:
Czy wy debile nie potraficie zrozumiec 4 slow? POLSKA JEST KRAJEM SWIECKIM. W dupe wsadzcie sobie te krzyze moze wam to pomoze.
Nie ma to jak fanatyzm, Polak piszący takie rzeczy :lol:Cytat:
Oj Glaca, zazdrość to bardzo brzydka przywara. Nic na to Italia nie poradzi, że nikogo w świecie nie obchodzicie, a podejrzewam, że sami sobą też zająć się nie potraficie. Wstyd.
Edit:mRe, oczywiście jak najbardziej pozytywnie ;)Cytat:
każdy kibol ma przy sobie nóż, łańcuch i bombę atomową. na stadionach ciągłe ustawki, możesz krzesełkiem dostać. co tam, że w autobusie też możesz. :lol:
po prostu ludzie nie mający na temat kibiców żadnego pojęcia, od razu nazywają nas bandytami. co w tym złego, że cały mecz stoję, śpiewam, składam się na oprawy ? lepsze to niż, rozrywka zwana ciągłym chlaniem albo coś.
ale znajdzie się jakiś tato, który usłyszał na meczu wulgaryzm i zacznie walić po klawce, zamknąć ich wszystkich, kibiców golfa też.
A moi się zwykle słuchają;) jak coś to "odklikuje" falangę i klikam ponownie i znów patyki wyciągają :D[/quote]
Ajris
Fallen w temacie o 3 platformach :)Cytat:
Ale ciekawi mnie jak oni zrobią tego crysia że będzie się chować z kanapą przed Koreanami?!
Wiktor Lekchi w temacie o metalu, oczywiście wiem że to żart ;)Cytat:
Papież słucha Muse i 2paca, także raczej nie będzie problemu
Michał I (skądinąd) Wspaniały zauważył:
pozdrowienia dla autora!Cytat:
najchętniejszą rzeczą jaką robili napastnicy to były gwałty
w temacie Naród żydowski wymyślony? Niklota - polecam w Agorze
To jak już dajemy teksty Michała z Agory, to nie może zabraknąć tego:
Temat o procesie norymberskim.Cytat:
No ale Niemcy mieli znakomity karabin maszynowy. StG 44 :D W Medal of Honor przy entym przechodzeniu gry, wpisywałem kod i ganiałem nim :lol:
Temat znajduje się w Pustelni, niedostępnej dla większości userów. Zamieszczam więc tutaj (już niemal) legendarny komiks autorstwa mateuszakl:
http://img217.imageshack.us/img217/9369/ksl.jpg
:mrgreen: :mrgreen:
Komiksy o Kla niszczą ;p
Nie muszę pisać kto 8-) Tak mu tęskno za orgią.pl? :lol:Cytat:
Ludzie! Banita tez czlowiek! Dajcie szanse, a udowodnimy ze jestesmy godni waszego zaufania.
Tomsn, w odpowiedzi na post Hallera :lol: Temat: ,,Opowieści z dreszczykiem"Cytat:
Mrożąca krew to na razie Twoja ortografia.
Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
mnie to rozbawiło nie wiem jak was i gdzie są te komiksy mateuszakla czy jak tam się to odmieniaCytat:
Zamieszczone przez Marat
Gdzie znajduje się komiks o KLA z tym jak on dodaje nowe screeny jednostek, a Roman Zabawa stwierdza, że nie są fajne :?: Te dymki wykręcały jaja, powalały na glebę i nie pozwalały wstać :lol:
Amrod niemal zmonopolizował subforum Wielkich Igrzysk :P
http://img96.imageshack.us/img96/2315/amrod.th.jpg
Życzenia świąteczne w wykonaniu Jarla :mrgreen:Cytat:
Wesołych, wesołych i Mikołaja z brodą po jaja.
Elrond. Oczywiście wiem, że to był żarcik :mrgreen:Cytat:
Żeby nasza ekonomia była na podobnym poziomie, jak mój intelekt, to byśmy mieli haj lajf 8-)
Nowa ranga Brave - "Wielbiciel Brunetek" :lol:
Szczery chłop z niego :lol:
Są jeszcze jakieś komiksy o KLA oprócz tych dwóch?
Szara Eminencja Czulu w bardzo popularnym ostatnio temacie "Miss Świata"Cytat:
Prawdziwa plejada perwertów, jeden amator kosmitów, drugi pedofil, aż strach zaglądać do tego tematu ostatnimi czasy
uśmiałem się zdrowo hehe
Brave :mrgreen:Cytat:
Przez te wszystkie historyjki posrałem się w gacie :lol: :lol:
Nick mowi sam za siebie:PCytat:
Brave
Aquila/mRe odpowiadający Dominikusowi, usiłującemu poprawić czyjeś błędy 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Kizi w temacie o wyznaniach :mrgreen:Cytat:
Mnie najbliżej do Jehowych, też lubię wkurzać ludzi.
Demand w temacie Piwo :D Padłem... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Demand
nie sprzedam kto to, ale zajedwabistee :lol:Cytat:
użytkownicy tego forum są wyjątkowo upośledzeni, jak byk maja napisane na stronie domowej jak powinna przebiegać instalacja a oni nadal mają problemy, każdy post który czytam to ubolewanie że jest się niedorobionym i że nie umie się przeczytać prostej jak drut instrukcji, raz że napisanej przez autorów moda, drugiej po polsku dzięki uprzejmości blackwooda, nie mam ochoty czytać waszych szlochów jak bardzo jesteście upośledzeni więc zamiast zadawać swoje debilne pytania ruszcie leniwe dupska i przewertujcie kilka stron tego tematu, wkurwia mnie to, chcę poczytać o wrażeniach z moda, o tym co wprowadza, co się dzieje, o jakichs propozycjach poprawek, albo ogolnie o dyskusji o danej modyfikacji to zamiast tego mam przed oczami wypociny dzieci dauna.
sprzedawaj, chłopczyk się zdziwi jak trafi na kozaka większego od siebie.
Volomir o Pinotchecie i jego partnerce :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Skoro jeszcze nikt tyego nie dodał :D
Behmod - po 2 dniach nie robienia tury... :lol:Cytat:
Przepraszam możecie wytrzymać do jutra ponieważ za chwilę jadę na Dyskotekę.
viewtopic.php?f=27&t=2278&p=56908#p56908
Post Hetmana :lol:
Cytat:
coś dla Kinga ;) Kingu żeby Cię tylko ręce nie rozbolały :lol:
Kizi w temacie ,,Miss Świata!" ;)Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Marat w temacie czarna lista.:
" Niech się cieszą lepiej "czarnuchy", ze ja nie jestem już moderatorem, to by dopiero terror byl "
choć w sumie też jestem zwolennikiem zamordyzmu,najsuteczniejszy ustrój,heh.
Seban w temacie "Piłka Nożna", tak śmieszne jak i smutne niestety ;)Cytat:
Zamieszczone przez Seban
moją przyszłością jest trenowanie najlepszych zespołów świata tak aby zeszły co najmniej do 2 ligii :) tak spiskuje razem z żydami :) :lol:
Matatjahu vel Vallhard tlumaczy jak powstal jego nowy wypasiony nick :lol: Pozytywny akcent dzisiejszego dnia mam :DCytat:
(...)no i patrzę w monitor myśląc nad nickiem nagle eureka ze słowa Medieval zabrałem val i wyszedł Valhard ale takich też wielu więc dodałem literkę i jest Vallhard. Ale prostsze wytłumaczenie jest takie że Vallhard bo hardo wali :P
Kizi na wieść, że Unia uznała ślimaki za ryby lądowe.Cytat:
Jutro jadę do Mielna, może w smażalniach już podają winniczki.
Tur o Czulu w temacie o trylogii Mass Effect ;)Cytat:
Panowie - jeżeli Czulu powiedział że gra jest kiepska to JEST. Czulu powiedział a on wie najlepiej, grał we wszystko i ma certyfikat na gust. Więc proszę się nie kłócić tylko grzecznie przyznać do błędu ponieważ inne stanowisko w tej kwestii dowodzi tylko tego że się nie znacie i jesteście kmiotki.
Bronti :DCytat:
Zaraz tu wpadnie odpowiednia osoba i będziecie mieli Moderator Total War od razu z dodatkiem Spam i Pierdolety Invasion :lol:
swoją drogą jak to przeczytałem, to przypomniał mi się nie wiedzieć czemu zielony Obama na avku Marata i jego zielony nick :D
Już wiemy dlaczego tak Ci się spodobała kociakowata bohaterka Avatara.Cytat:
Zamieszczone przez KLA