Z tego co wiem to 3 rundy. Po kazdej jakies male nagrody. Jak kazda gra bedzie miala po 1 pkt to chyba dogrywka ale poprawcie jak zle pisze
Wersja do druku
Z tego co wiem to 3 rundy. Po kazdej jakies male nagrody. Jak kazda gra bedzie miala po 1 pkt to chyba dogrywka ale poprawcie jak zle pisze
A wiecie może jak to jest z wyborem gry w MWNL? Wystarczy że będę grał w Attile i tyle? (wiem że chodzi o wygrane bitwy itd.) Bo pamiętam że rok temu, po zagraniu bitwy w Rome II, dostałem osiągnięcie, przez co wiedziałem że na pewno liczy mnie po stronie Romka, a teraz nic nie wyskakuje, a do tego mam również COHa i od czasu do czasu gram, więc tak na prawdę mu też nabijam punkty? Nie powinno się tej gry jakoś wybrać w tym konkursie? Bo śmiesznie by było jakbym grał i w Attile, i w Coha i w zależności która gra by wygrała, to takie DLC bym dostał :D
I tak bedzie jak piszesz. Ja tez mam Attile i COH2. DOW2 to wogole zle zycze hehe, a niestety ta gra wygrywa bleh... Bardziej zalezy mi na Attili i w nia gram. Gre w COH ograniczylem to jednej bitwy a reszte czasu to Attyla. Dowodcy i tak pewnie bym nie kupil a Slavic juz tak wiec dlatego bardziej wole Attyle. Wiec ogranicz gre w COHa do minimum minimorum !! ;)
Attila i tak jest na szarym końcu jednak dziwi mnie to ,że Dawn of War ma 6k graczy mniej ka przoduje...
Przecież grę wybierasz na tej stronie: http://www.makewarnotlove.com/results.php
Po wybraniu gry, klikasz na okienko steam, i odpalasz ją przez stronę.
No nie wiem. Mi sie wydaje ze zwykle odpalenie gry ze steam wystarczy i granie. Tam tylko sie zapisujesz po ktorej stronie jestes. W zeszlym roku gralem w Rome 2 ale wygral COH. Pozniej dostalem dowodcow za darmo.
Oj przepraszam miałem na mysli Coha :D
Ponoć przegraliśmy o 0.3% z DOWem 2 :/ bez kitu, nie mam pojęcia jak to jest naliczane. DOW 2 ma w ogóle graczy ? Ta gra nawet nie jest w pierwszej 100. Ostatnie dane pokazały 800 graczy, a Attila prawie 9000. Nie sprawiedliwie te punkty widać są naliczane
Dla mnie to jest ustawione... Rozumiem takie akcje z Company of Heores bo ilość graczy wygląda podobnie. Tak w ogóle wie ktoś co dostaną gracze Dowa jak wygra?
Poprzedni dowódcy wycieniani byli na 6.99 Euro do DOW2. To Attili takie DLC chodzi po 7.99 E. Jeden dowódca do COH2 to 3.99 a chcą dać dwóch. Nie wspomnę już o British Exp co jest droższe, w tej chwili przecena ale normalna cena to 12.99 Euro. Sciema jak nic .... tylko nakrecaja na granie a jakas lipa wygrywa, a porządne dodatki i tak będzie trzeba kupic ... bo Slavic tak czy siak kupie ech ....
Wiesz nie żebym był cebularzem, ale jak ktoś mnie tak robi no to sory... Myślałem, że Sega reprezentuje sobą coś więcej, ale cóż.
Człowiek gra, gra i jeszcze raz gra, mimo że się musi uczyć do sesji poprawkowej, a póki co dalej bez zmian...
Załącznik 1377
Przecież W40K ma teraz miażdżącą przewagę. Chyba ludzie na jakimś forum W40K to ogłosili, a np. TWC nie walnęło o tym nawet newsa. Za mało graczy o tym wie od Attyli.
Trzeba nagłośnic sytuację. Spróbuję newsa na TWC.
http://www.makewarnotlove.com/results.php
Nie żebym siał defetyzm, ale obawiam się że niewiele to da - w Attyli jest teraz 9,583 w grze a w WH40 K - 1,088. Około 16:30 w Attyli było 7,731 graczy a w WH 943 - a Attyla jak dostawał tak wciąż dostaje po 4 literach. System liczenia jest równie obiektywny co komisje wyborcze w Korei Północnej.
Trzeba to oficjalnie nagłośnić. Oszukują. Myślą, że ludzie tego nie sprawdzają czy co?
Przy takiej przewadze Warhammera 40 tysięcy, jedynie nagły zakup oryginalnej gry przez wszystkich którzy spiracili Attylę uratowałby sytuację - choć jeśli wyniki są ustawione to i tak niewiele to da...
Jeśli tyle osób gra w Attylę, a to jest kilkakrotnie więcej to nawet kilka tysięcy głosów nie pomoże. Jeśli Attyla przegra to trzeba zrobić list o oszustwie. Róbcie screeny, żeby mieć dowody.
Proszę bardzo, pierwsza seria screenów
Załącznik 1379Załącznik 1380
PS.Nie tylko nam ta sprawa śmierdzi
Trzeba to zapisywać i będą dowody. Dobrze, że tu wkleiłeś. post z dzisiejszą datą też będzie można pokazać.
Postaram się co jakiś czas "dokumentować" proceder - ale nie obiecuję, że będę robił tego regularnie - jutro mam egzamin poprawkowy z logiki, a jak na razie to z tym dziadostwem mam więcej problemów niż Cesarstwo Zachodniorzymskie na legendarnym poziomie trudności.
Nie ma problemu. Ucz się, to ważniejsze od gry. :)
Po prostu w wolnym czasie kto ma chęci to od czasu do czasu można pstryknąć, żeby było od różnych graczy z różnych dni.
I tak to nic nie da, nikogo te screeny obchodzić nie będą. :)
Jak dla mnie to nie ma co się podpalać, zobaczymy co będzie. :P
Już jest o tym dyskusja http://steamcommunity.com/app/325610...7524177459921/ .
Cóż, jak się ludzie nie potrafią zmówić by "grać" bitwy multi samymi generałami na maksymalnie przyśpieszonym czasie, to rezultaty są takie jak obecnie...
Według mnie samo podklejenie tej gry było dziwne, rozumiem robią teraz TW Warhammera ale mimo wszystko ta gra pasowała tam jak piąte koło u wozu i klimatem, realiami jak i ilością graczy...
Cóż, znalazłem sposób na nabijanie punktów. Zakłada się grę multi z hasłem, dodaje AI i kasuje mu wszystkie oddziały poza gienkiem - i bez problemu zwycięża na maksymalnym przyspieszeniu - i tak wkoło. W ciągu pół h zdobyłem około 15 takich zwycięstw i odrobiłem straty Attyli do DoW o 1%. Do 19:00 jeszcze trochę czasu zostało, gdyby znalazło się z 20 graczy chcących tak spędzać czas do godziny 19:00, to Attyla ma jeszcze sporą szansę na wygraną. Gdyby...
Podziałam. :)
5 zwycięstw Twoim sposobem Asur dołożone, skoro ja mogłem to każdy może xD
No to w takim razie zabieram się do grania :) Jeszcze ze 2-3 osoby tak pograją przez godzinę i Słowian mamy w kieszeni
Moim skromnym zdaniem dodatek ze Słowianami i tak nie będzie za darmo. Dziekuję dobranoc.
Którą z tych trzech frakcji polecacie jako taką najbliższą nam Polakom ? Wenedowie ?
Nam Polakom? Żadna nie jest blisko. Ale jeżeli patrzeć na podział słowainie zachodni, wschodni, południowi - to Wenedowie są najbliżej.
A dlaczego żadna? Sklawenowie i Wednedowie są nam bliscy (z lekkim miksem Sarmackim). Anotowie juz raczej nie ;)
Tak naprawdę to nie mamy danych o pochodzeniu przodków Polaków, bo w dziejach kronikarzy prawie nic się nie zachowało. Jest to też ból głowy archeologów, bo jest duży problem ze znaleziskami archeologicznymi z wieków VI-VII. Od wielu lat są toczone spory o teorii pochodzeniu słowian na naszych ziemiach. Nie ma wystarczających dowodów na to, czy Słowianie przybyli ze wschodu i się tu osiedlili, czy nastąpiła ciągłość osadnicza i reszta Gotów zmiksowała się z sąsiednimi kulturami. Jedno jest pewne, Słowianie w Atylli z wieków IV-V to niepowiązana z nami historia :)
Najnowsze informacje - Attyla przegrywa o ponad 10% z Warhammerem. Jak? Nie mam bladego pojęcia. :) Także szykujcie portfele bo dostaniemy jakiś syf.
.
Akurat ostatnio potwierdzono teorię autochtoniczną i tą przyjmuje sie jako właściwą. Słowianie byli na naszych ziemiach i to oni są naszymi przodkami. Oczywiście należy dodać do tego, że weszło wiele miksów na przestrzeni tych prawie 2000 lat, ale nadal to są nasi przodkowie. Mamy ich geny (i Sarmatów - te teorie szlacheckie o dziwo również się sprawdziły), rozwijaliśmy się z ich kultury itd. Ze Wenedów i Sklawenów wychodziły kolejne plemiona Słowian zamieszkujące nasze ziemie. Także ciągłość jest zachowana (mając w pamięci, że przez te wieki to doszło wiele innych genów).