Wygrałem z BolesławZapomniany:
Wynik ogólny 2:0
Mecz 1: Potwory(Ja) Nilfgard (BolesławZapomniany) 2:1
19-8
8-13
53-0
Mecz 2: Scoiatel (Ja) Królestwa Północy (BolesławZapomniany) 2:1
5-16
25-18
55-45
Wersja do druku
Wygrałem z BolesławZapomniany:
Mecz 1: Potwory(Ja) Nilfgard (BolesławZapomniany) 2:1
19-8
8-13
53-0
Mecz 2: Scoiatel (Ja) Królestwa Północy (BolesławZapomniany) 2:1
5-16
25-18
55-45
Potwierdzam,dzięki za grę i powodzenia w kolejnych meczach.Cytat:
Niestety przegrałem z Il Duce:
Wynik ogólny 0:2
Mecz 1: Scoiatel (Ja) Królestwa Północy (Il Duce) 1:2
5-15
23-17
53-54
Mecz 2: Potwory (Ja) Scoiatel (Il Duce) 1:2
21-27
27-7
10-22
Nie,nie można by,nie bierzesz udziału w lidze i ten wynik tylko zaśmiecał by temat. Swoją drogą zaczyna się robić powoli chaos,przydałaby się jakaś tabela,ktoś wie jak ją ustawić?Cytat:
Nikczemnik pamietasz ile my gralismy i o ile przegralem z toba? Mozna by zapisac wynik
Potwierdzam, średnia ręka i świetna gra karolka. Uważajcie. Ręka w pierwszym meczu to była tragedia:)
Wszystko uzupełnię w pierwszym poście, tylko dokończymy drugą kolejkę.
Podałem rozkład jazdy na trzecią, ale nie ma co cisnąć tych którzy jeszcze nie dali rady zagrać, więc umówmy się, jak wszyscy rozegrają tą trzecią do końca przyszłego tygodnia to fajnie, ale jak nie, to nie ma co pośpieszać.
Ja vede dostwpny w pon dopiero.
Wygrałem z Zacharem :
1 mecz :
(ja) Skelige vs Scoiatel
14-0
55-72
40-22
2 mecz :
(ja) Scoiatel vs Nilfgaard
6-5
24-32
25-17
Dzięki za mecz !
Wygrałem z Andrijem
1 mecz :
Ja Wiewióry vs Andrij Północ
11-13
13-8
53-38
2 mecz:
Ja Północ vs Andrij Potwory
12-12
45-7
Dzięki za mecze i powodzenia w kolejnych spotkaniach.
PS: Nikczemnik jakaś literówka Ci się wkradła,z tego co napisałeś wynika że w ostatnim meczu z Zacharem wygrałeś trzy rundy ;p
Wygrałem z Andrijem:
Mecz 1: Królestwa Północy(Ja) Królestwa Północy (Andrij) 2:1
Niestety nie zapisałem wyniku szczegółowego :(
Mecz 2: Potwory(Ja) Potwory (Andrij) 2:1
18-23
9-5
32-18
Coś słabo mi idzie :/
Może to dlatego że po prostu przerabiałem zwykłe talie pod limit a nie tworzyłem z zamysłem :rolleyes:
Jutro jestem w stanie rozegrać zaległe kolejki od godziny 15 wzwyż. :) Jak coś to priv albo na GOGu. :)
Pampa, ze mną w niedzielę, albo po północy w sobotę. Trzecią kolejkę też dogram w weekend.
Postaram się w tym tygodniu powpisywać wyniki do pierwszego postu. Jeżeli ktoś z uprawnieniami ( Il Duce ), będzie miał ochotę, może część już wpisać. Niestety, w tym tygodniu nie mam wolnego i trochę brakuje czasu.
I jal tam tueniej się kręci?
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Ja dopiero dostępny będe w czwartek.
Ok wyniki w meczu z Zacharem.
KP (P) v Nilfgaard (Z)
4-6
16-10
30-36
Niewiele kurcze brakowało. :D
Elfy(P) v Elfy(Z)
13-1
0-1
0-1
Jako że mam wspaniałego dostawcę internetu, to rozłączyło mnie w czasie potyczki i uznaliśmy walkower. Nie gram dopóki sprawa się nie wyjaśni. Czyli pewnie do weekendu. :/
Dzięki za mecz :)
Szkoda tego drugiego meczu. gdybym nie miał przewagi 2 kart to można by powtórzyć a tak byłbym lekko pokrzywdzony ;)
Wygrałem jeszcze mecz z Il Duce
Ja Nilfgard - Il Duce KP
13:13
30:28
Ja Scoia'tael - Il Duce Scoia'tael
11:18
15:11
88:66
Dzięki za grę i powodzenia dalej
I jak wszystkie kolejki rozegrane czy komuś jeszcze mecze zostały?
A i tak poza ligą dzisiaj grałem z Andrijem i każda ręka która mi wypadła była straszna i przegrałem 3 razy pod rząd często ręka ma dużo powiedzenia i rozumiem dlaczego Andrij jest zły i przegrał wszystkie 3 mecze w lidze, jeśli rzeczywiście miał słabe ręce.
Ja mam z Maratem jeszcze na pewno.
To jeśli ktoś nie zagrał jeszcze to postarajcie się do niedzieli zagrać to od poniedziałku można by było kolejne 3 kolejki rozpisać bo ja w 2 dni rozegrałem wszystkie 3 mecze i się nudzę :)
Potwierdzam,dzięki za grę i powodzenia dalej. W pierwszym meczu trochę zabrakło szczęścia(2 temerskie piechoty na startowej ręce) a do tego załatwiło mnie krowie truchło,które pewnie niedługo doczeka się nerfa bo oferuje zdecydowanie za dużo jak na brązową kartę. W drugim Zachar był po prostu lepszy.Cytat:
Wygrałem jeszcze mecz z Il Duce
Ja Nilfgard - Il Duce KP
13:13
30:28
Ja Scoia'tael - Il Duce Scoia'tael
11:18
15:11
88:66
Dzięki za grę i powodzenia dalej
Kiedy Pampa będziesz mógł rozegrać mecz? Bo ani razu nie widziałem Cię aktywnego na gogu :/ .
Uzupełniłem wyniki oraz podałem rozpiskę na 4 kolejkę. W niedzielę pewnie zrobię tabelę ( na razie z dwoma zwycięstwami - nie liczyłem małych punktów - prowadzą Il Duce, Karoleq oraz Zachar ) i podam rozpiskę na 5 kolejkę - obie kolejki do rozegrania do piątku.
Nikczemniku poasuje Ci może w niedziele rozegrać?
Wolałbym dzisiaj, w niedzielę po 18-tej.
Wygrałem z Il Duce.
Pierwszy mecz :
Ja Skelige vs Królestwa Północy
14-40
23-16
83-59
Drugi :
Scoiatel vs Scoiatel
33-37
44-62
Trzeci :
Nilfgaard vs Nilfgaard
31-6
28-54
49-68
Dzięki za mecze i powodzenia dalej ! Ale w tym drugim meczu to Duce rozklepał mnie na kawałki :D .
Potwierdzam,dzięki za grę i powodzenia dalej,niestety w trzeciej i decydującej partii ręka sprawiła że dowódca był bezużyteczny zaś w pierwszym Nikczemnik popisowo to rozegrał i wykorzystał założenia swojej talii.
Wygrałem z Zacharem 2:1 - W końcu przełamanie :P
1
Ja - KP vs Nilfgard - 0:1
14:10
8:12
24:32
2
Ja Potwory vs Scoiatel - 1:1
21:8
18:22
47:20
3
Ja Skellige vs KP - 2:1
22:17
0:6
112:38
Dzięki za grę ;)
również dzięki.
Trzeba teraz odreagować gdzieś tą porażkę :)
Ale nie bij żony Zachar, co ona winna? A jak już, to chociaż załóż porządną "żonobijke"!
http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comm...dc923bf415d507
Podałem już wszystkie kolejki, grajcie jak chcecie, ale pierwszeństwo mają zaległe mecze. Miały być 2 kolejki na tydzień, więc powiedzmy, że kończymy maksymalne za 2 tygodnie w niedziele ( nie ma sensu przedłużać z powodu 7 kolejki o kolejne dni ).
Ja jestem jutro pomiędzy 18-24 i w pierwszej kolejności zapraszam Bolesława, Pampe oraz Karolqa.
Dobra to akurat się dobrze składa. Nikczemnik od 18 może, i Ty Marat to od razu te dwie zrobię. :)
Ok, dzisiaj o 18.
Z nikczemnikiem
1 - Ja Skellige vs Skellige
23 - 14
13 - 19
57 - 43
EDIT : Moja talia Potworów jest o jakieś 80 skrawków za droga. Co mamy teraz zrobić? Talie układem na gwentdb i potem trochę przerobiłem i niestety źle ją przeliczyłem.
Ten mecz potwierdzam. Bardzo fajna gierka.
Niestety, do tego drugiego mam zastrzeżenia. Talia, której używałeś kosztowała za dużo ( przynajmniej wg. strony gwentify, którą podesłał Marat ). Dlatego proszę o powtórzenie meczu. Tyle że tu pojawia się problem :
1 -co z graczami, którzy rozegrali swoje mecze z Andrijem
2- co z zmianą talii przez Andrija
Podaję talie :
3 nekkery wojo
1 ten śpiący grot
3 wiedźminów
Geralt Ard
3 mglaki
1 duch lasu
1 yeneffer klątwy
1 bomba
3 alzury
2 brzaski
3 mgły
1 pożoga
2 gromy
1 mardroeme
W gwentify wychodzi 2200 - wiem że nie było górnego limitu, ale obstawiałem że jak wychodzimy to w zakresie do 2050. :/
Screeny ze stronki podeślę za chwilę. Oczywiście z góry przepraszam, jeżeli strona gwentify źle liczyła, i robię paranoję o nic.
Edit : robienie screenów mi nie działa. Podeślę link do talii.
http://gwentify.com/decks/elo-320/ Uwaga ! Coś się zepsuło ( nie wiem dokładnie o co chodzi ) w talii pisze że kosztuje ona 2400, a w builderze kosztowała 2200 ( nie dodawałem kart, można sprawdzić ).
Panowie żadna moja talia nie przekracza 2000 więc ja jestem za powtórzeniem tych konkretnych (rund) z potworami
Ale niech powtarzają tylko Ci co przegrali,ja na przykład z Andrijem wygrałem i czułbym się mocno pokrzywdzony gdybym musiał to rozgrywać jeszcze raz :/. Limit przekroczony o 200 to faktycznie za dużo.
Jak coś to przepraszam za błąd i mogę to powtórzyć wszystko jeśli chcecie. Konkretnie z nikczemnikiem i z zacharem bo reszty nie ma sensu.
Z edytowałem talię i żeby nie było to powiem dokładnie co - Teraz jest 2030 - dodałem 2 biesy i usunąłem grota, bombe i 1 grom.
Słowa. To że gramy sobie fajnie ligę, nie znaczy że regulamin nie obowiązuje.
Wygrałem z Nikczemnikem:
Mecz 1: Królestw Północy(Ja) Skelige (Nikczemnik) 2:1
17-0
4-5
123-100
Mecz 2: Scoiatel (Ja) Nilfgard (Nikczemnik) 2:1
7-30
61-44
47-31
PS: Sorry za to wyżej trochę mi się wypsnęło
Będę na 19 z groszami.