No proszę. Bachus pokazał Mistrzowi, ile warta jest iberyjska stal!
Pirx, kolejne bitwy od środy. Spokojnie.
Wersja do druku
No proszę. Bachus pokazał Mistrzowi, ile warta jest iberyjska stal!
Pirx, kolejne bitwy od środy. Spokojnie.
Bachus pokazał moc. Będzie ostra walka do samego końca. :) A nasz pojedynek jest w ostatniej rundzie. ;)
Turek, nie żeby coś, ale moim zdaniem popełniłeś drobny błąd, Arewakowie i Armenia wcale tacy słabi nie są. Ale cóż, zobaczymy, czy ten błąd zaważy jakoś na Twoim boju w III Lidze ;) Za dwa dni rozpoczynamy trzecią i czwartą bitwę. Szykujcie zatem miecze, topory, lance, etc. :)
PS. Co z Valarem? Zauważyliście może, czy ma on Rome II? ;)
Proponuje usunąć Valara z ligi i nie robic zamieszania z przedluzaniem czasu... zero odpowiedzi na forum, również na steamie. Szkoda psuć rozgrywki
Pirx z Bachusem niepokonani w SL, będzie ciekawe spotkanie między nimi na koniec.
Bachus jeszcze nie gral z rafjarem, a Pirx ma ten pojedynek za sobą. Chyba ze znowu rafjar podejdzie to tego meczu jak z Pirxem :F
Nieznajomy, również jestem za wydaleniem z rozgrywek Valara. Nawet ze mną kontaktu nie ma, by wyjaśnić powód zapisu i w ogóle. Jak na to sędziowie patrzą?
a bo Pirx wyczułeś moment, cwaniaku. Termin był inny :nunu:
Mylisz Nieznajomy chęć grania z kombinatoryką. Ja zwyczajnie nie lubię czekać z meczami i najchętniej gram je na samym początku terminu. Poza tym jak niby miałem "wyczuć moment", jeżeli i ja i rafjar w momencie grania mieliśmy po 2h rozegrane w ostatnich 14 dniach?
:C Golde też zrezygnował z tajnej broni iberyjskiej... no cóż. Życzę więc wszystkim (w tym sobie) powodzenia w najbliższym tygodniu bitew.
Wiecie może co z Mikim? Bo na razie nie zagrał nic a miał chyba 4 mecze? To że ma bana to wiem.
To że ma bana, nie znaczy że nie bierze udziału w Lidze > umówiliśmy się tak że w jego imieniu będę potwierdzał/pisał wyniki {Andrji może potwierdzić}.
Niestety nie mam pojęcia co się z nim dzieje i dlaczego nie grał bitew Ligi.
Ewentualny kontakt z nim na steam'ie lub ewentualnie przez mnie.
Jak wspominałem to mało istotne bo wiadomo, że bierze udział w lidze. Po prostu co z mikim? ;)
Jakby ktoś totalnie zawalał sprawę w najniższej lidze, to może podmieńcie go na mnie :P. Jakoś tak przespałem zgłoszenia.....
Miki nie odpisuje na steam, mimo tego że jest online
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Napisałem do Mikiego 30maja i wciąż brak odpowiedzi mimo jego aktywności na steam.
Ta bitwa pomiędzy rafjarem (Tylis) a Bachusem (Arwernowie) to przykład na to, że na obecnych zasadach Zapki nie wygrywają automatycznie bitwy. Przy tej ilości dopuszczalnych jednostek strzeleckich (pieszych i konnych) oraz kawalerii, możliwe jest wystrzelanie elitarnej piechoty na późniejszym etapie bitwy.
Fajnie. :)
Czułem się w tym meczu jakbym grał z Nieznajomym za starych dobrych czasów gdy graliśmy razem dużo bitew 1v1. Ostatnio z braku czasu - mijamy się. Za to z Bachusiem sporo trenowalismy wspólnie i można powiedzieć, że znamy swoje taktyki. W pierwszej bitwie, biorąc swój "standardowy" skład KO zostałem świetnie skontrowany buildem Bojów, dlatego w drugiej musiałem iść w zupełnie nieprzewidywalny skład Tylis, bez Ha i zapkow i to mi się opłaciło :)
Nie wziąłeś grając Tylis konnych rzucaków? A to mnie mocno teraz zaskoczyłeś.
Tylis to OP nacja. Jedyna na obecnych zasadach. Rafcio zaskoczył mnie słabą piechotą, ale mocarną kawalerią. Całą bitwę oszczędzałem miecze. Na luzie wybiłem mu piechotę, lecz utraciłem kawalerię i nie miałem strzelców. 6 oddziałów ciężkiej piechoty, w tym pełny zapków (120 ludzi) uciekło przed kamieniami :) Kolejny raz Dawid wygrał z Goliatem.
Można by pomyśleć nad nagraniem tej bitewki? Oczywiście za zgodą obu panów i tuffa :>
Mam obie bitwy.
Oczywiście chodziło mi o cały meczyk ;)
Można puścić do Tuffa, ja nie mam nic przeciwko. Nie wiem tylko czy Bachus chce pokazywać swoje "rozwiązania taktyczne" przed starciem z Pirxem :P. Co ciekawe skład mojej armii w drugiej bitwie wynikał i był podyktowany dobrą kontrą na moje KO w pierwszej. Spodziewałem się podobnego składu bo jednak roster Bojów i Arwernow jest bardzo podobny. W każdym razie przyjemnie się grało, zresztą jak zawsze z kolegą Bachusem :)
Może ktoś napisać do Nieznajomego?
Aż szkoda przegapić bitwy Nikczemnik vs Nieznajomy. ;>
jestem jestem ;) od jutra jestem juz dostepny normalnie. Wybaczcie ale mialem sporo obowiazkow
Jak macie jakies fajne bitwy to przesylajcie.
Ktoś wie jak wygląda sytuacja z Karlikiem? On gra w ogóle?
Watpie ze bedzie grał. Proszę Golde ogarnij kolege z klanu, takie zachowanie nie zacheca do gry w waszym nowym klanie
Czemu grupy nie są aktualizowane ? Czy admini śpię ??
Dokładnie, sporo czasu zajmuje ogarnięcie co się dzieje w poszczególnych ligach :)
Zaktualizuję z rana wszystkie. Wybaczcie, życie prywatne trochę mnie przygwoździło, ale już z rana zajmę się poprawami w tematach na forum.
przez WKA, Liga zeszła na boczny tor :D
Właśnie widzę, że coś tutaj cicho jest.
A w Lidze ciekawe pojedynki i wyrównane mecze.
Dziś np. ciekawy mieliśmy pojedynek z Arroyo.
Opisz bitwy będzie ciekawiej :D
Ciekawe pojedynki zapowiadają się ll lidze między chłopakami z SB :)
I jak tam wygląda sytuacja w I, II i III lidze? Jacyś ewidentni faworyci do awansów?
W SL będzie zacięta walka do samego końca pomiędzy mną a Bachusem. Rafjar jeszcze mocno goni, ale ma jednak sporo mniejsze szanse na wygraną.