-
Re: Co o mnie myslisz ?
Lena: jedyna kobieta na forum (choć kiedyś była jeszcze jedna głównie w temacie multi, ale bodaj za spam i spory pożegnała nasz najweselszy barak pośród fanów Totalwara), która potrafi sprawić, że większość męskiej populacji forum nagle głupieje (vide: niektóre wypowiedzi w temacie "Dziewczyny"). Od kiedy na forum powiedzieć nie potrafię, cóż... coś mnie widać ominęło :mrgreen: Zainteresowanie bronią itp. (vide: Wasze buźki i mordeczki). Przyznam, że nietypowe i intrygujące zjawisko :D
-
Piłsudczyk - jeden ze starych wyjadaczy tego forum (2005? nie pamiętam daty rejestracji, ale coś koło tego), człowiek o wielu zainteresowaniach, pokazujący czasem w twórczości forumowiczów swój kunszt literacki; udziela się w dyskusjach, zawsze na poziomie, potrafi bronić swojego zdania; ogólnie to chętnie bym poszedł z nim na piwo ;)
-
A ja napiszę o Soul of Night,który zajmuje się działem modów (Andzia tworzy bibliotekę). Naprawdę w porządku człowiek,poradzi (z modami prawie cały czas są problemy), pomoże,pogada. Resztę jeszcze słabo znam,bo jestem na forum dopiero od niecałego miesiąca (byłem na starym,ale jako n00b i napisałem ok.3 posty). Mam nadzieję,że się szybko "wtopię" w forum i mnie zaakceptujecie ;)
-
Z teczek wynika, że Biniu pseudonim miesięczniak jest na forum od miesiąca. Interesuje się zapewne historią. Gra w gry serii TW. Największą aktywnością popisuje sięw działach zawierających modyfikacje :). Jest bardziej męski niż większość kobiet w jego rodzinie :lol:
-
Ej, czy w dzisiejszych czasach trzeba nosić dres,być łysym i bić się z każdym ile wlezie,żeby zostać uznany za męskiego? Czy gdybym odpowiedział za tę zniewagę (bo to jest zniewaga) przekleństwami i wyzwaniem na solówę to byłbym bardziej męski? Bo ja uważam,że byłbym po prostu śmieszny. Uprawiam sporty,bójek też już wiele miałem, ćwiczę regularnie,ale wiem że pierwszym narządem jaki użyję w trudnej sytuacji powinien być mózg. Oczywiście,gdy przychodzi co do czego trzeba się wziąć w garść
i stanąć do walki :D . Ogólnie to myślałem,że trafiłem na fajne forum ale skoro tutaj nowych użytkowników się tak traktuje to już nie jestem pewien. Co mogę poradzić na mój wygląd i skład rodziny? Pewnych rzeczy się nie wybiera - na forum i tak 80% użytkowników to osoby poniżej 18 roku życia (sam Andzia ma 16, a zobaczcie ile zrobił dla tej strony). Nie jestem mięczakiem,tylko że w przeciwieństwie do większości uważam,że jak dam komuś w mordę to nie oznacza że jestem super męski i w ogóle boss.
-
Oj no luzuj, juz jestesmy spokojni. Dystans! To jest tylko forum. Na pocieszenia powiem Ci, ze i tak mam wlosy dluzsze od twoich :P A solo na gole klaty to tez fajna sprawa;)
-
Marat, bardzo mily czlowiek! Doskonale spisujacy sie w roli moderatora! Szanuje go za wielki wplyw jaki wywarl na forum, zawsze doskonaly nastroj oraz za to ze kibicuje Juve;) Pisalem juz, ze to bardzo mily czlowiek?
Ps: Biniu, bez przesady, nikt na Ciebie nie jedzie, przyzwyczajaj sie do zycia we wspolnocie;)
-
Volomir - użytkownik z którym da się rozmawiać o trudnych tematach. Jest złośliwy (a to przecież cecha ludzi inteligentnych),ale umie trzeźwo spojrzeć na sprawę i nie boi się powiedzieć swojego zdania. Tak to widzą moje oczy "nowego".
-
Biniu
Spojrzenie nowego na nowego, widać że poukładany gościu i można z nim pogadać, choć zadziorny i bierze wszystko do siebie zbyt dosłownie:)
-
A i ja się przyłączę :D
Witch King - fajny avek :D jak dla mnie mistrz myśli nieuczesanej, ciągle tkwi w błędzie, że najlepsza częścią serii był Shogun i MedI a nie Rome no ale trudno :D bonus za sabaton :D
-
Furiusz- wydaje się być naprawdę sympatyczny, nie ma problemów z pisownią.
Generalnie na + :)
Pamięta mnie ktoś jeszcze ze starego forum? :)
-
Furiusz
Gostek z którym można dyskutować o wszystkim, potrafi bronić swojego zdania do upadłego i nie zasłania się byłe jakimi argumentami za co wielki plus, widać wyluzowany, ale tkwi w błędzie że Rome był najlepszym z totalwarów ;) :D
-
Fan Wiedźmina, Fan Historii ,Fan Metalu ,Fan Wielu innych rzeczy:) nic dodać nic ująć po avarze rozpoznaje że lubi twórczość Tolkiena no coby tu jeszcze lubi nightwisha (jak ja) którego volomir nienawidzi :D to chyba tyle.
-
wikuś
metal z wyglądu, trochę sie go boje, z przekonania chyba również metal. Nie wiem czy zjada niemowlaki, ale chyba jescze do tej wprawy nie doszedł i narazie na kotach poprzestaje ;D , a ogólnie całkiem spoko gościu :D
-
(S)pampalinex! Łysy, który musi wszędzie wrzucić swoje trzy grosze! Mimo młodego wieku ma swoje zdanie, nie zawsze mądre, ale zawsze jakieś :P Niestety, zamiast w swoim wieku męczyć jabcoki z kumplami po krzokach to siedzi i traci czas przy kompie :lol:
-
Mossin
Srogi moderator, powiem także że mój ulubiony :D
Nie znosi spamu, więc chyba muszę się bac :D
Zawsze pisze z sensem i na temat.
Po za tym spoko gościu :D
-
Haller, sympatyczny user, słucha niezgorszej muzyki. Tak trzymać ;)
-
Matatjahu
Pokręcony nick(choć widziałem bardziej pokręcone takie jak ,,necr00brzega" czy coś takiego) 8-) . Młodzian, któremu brak jest ogłady, ale który zdaje sobie z tego sprawę i jest mu bardzo przykro, że coś takiego zaszło. Miewa problemy z matematyką(głównie wyliczanie własnego wieku). Zdaje się, że interesuje się szeroko pojętą duchowością(nie wiem, czy jest wiernym czy też niewierzącym/ satanistą)....jak posiedzi na forum jeszcze kilka lat, to stanie się z niego miły user, potrafiący wygłosić coś interesującego w dyskusji.
-
Maharbal użytkownik, który kojarzył mi się z całkiem innym avaterem. Kiedyś wystarczyło spojrzeć na avka i już wiedziało się z kim ma się do czynienia ;)
Kojarzę Cię jako użytkownika, który szturmem zdobył sobie sławę i uznanie na forum swoją nietuzinkową osobowością za co dostałeś medal "Starej Gwardii".
Dawniej aktywny gracz KO jak jest z tym obecnie niestety nie wiem.
Ogólnie jesteś użytkownikiem, który po zestawieniu wychodzisz dla mnie na plus :)
-
Bronti - Niegdyś Graf Bronti, jeden z lepiej kojarzonych przeze mnie userów. Lubie średniowiecze i, jak widać na avatarze, brał udział w ekranizacji Krzyżaków :D Nigdy nie miałem z nim żadnej sprzeczki, lubię tego usera.
-
Dragonit- nie miałem nigdy problemów z tym użytkownikiem, wydaje się być jak najbardziej w porządku.
Zdarzają mu się czasem błędy ortograficzne i musi nad tym popracować ; D
-
Wiktor/witek etc. Człowiek który zabrał się za Ziółkowskiego jeszcze przed studiami, jeden z niewielu który od razu zrozumiał pierwsze dwa rozdziały tegoż dzieła :D Niewielu takich znam :D
-
Furiusz
Wydaje się być fajnym, inteligentnym gościem z poczuciem humoru nie miałem z nim żadnych zatargów nie jest na bakier z ortografią ogólnie to spoko ziomek ;)
-
Widzę, że albo nikt mnie nie zna albo nie lubi ;)
-
stawiaj na pierwsze,
Kretu, nikt nie lubi kretów ryjących małych kopaczy ( kopidołków :D) ale ten chyba jest inny, co prawda to jedyny mi znany Kret (może poza Jarkiem Kretem pogodynka :D) który słucha HH, ma jeden problem nie wypowiada się w ciekawych tematach np o RTW albo o RTW :D
-
To mnie chyba polubicie bo nie jestem ani mały ani kopaczem :D Najprawdopodobniej zacznę pisać w tematach o rome albo modach do niego ponieważ wersja 1.5 empire nie jest kompatybilna z modami, a rome to co innego ;)
-
kretu- nie miałem problemu nigdy z nim, wydaje się być ok :)
-
Wiktor_Lechki pożyteczny użyszkodnik, przy tym nawet zabawny. Pochodzi z wioski koło Swarzędza niedaleko Wąchocka. Typowy metal - tenisówki, jasne spodnie, czarna koszulka :) często mylony na imprezach metalowych z dziewczyną. Ma wadę pije, ale ma także zaletę - dużo pije.
-
Hetman - Swoista śmietanka forum. Fan siatkówki i średniowiecza, wygląda na swojskiego chłopa z browarem w ręce i takoż jest też przeze mnie kojarzony 8-) Podobnie jak ja, nie bojkotuje nowych gier tylko dlatego, że są nowe i mają ładną grafikę. W sumie powinien poćwiczyć plecy, bo same się nie zrobią, ale i tak lubię tego usera :lol:
-
Dragonit - znany mi użyszkodnik. Spoko koleś, można z nim toczyć ciekawe dyskusje. Prawdziwy filozof, w tematach z nowymi grami zadaje aksjologiczne pytanie: "czy mi to ruszy". Tak samo jak ja woli bardziej tawernę niż Agorę :) Zapewne prawdziwi katolik nie stroniący od piwa, które przez goryczkowy smak wyraża jego zadość uczynienie za grzechy ;)
-
Hetman - moja prawa ręka w lobby Krzyżackim na tym forum, którym tak naprawdę rządzimy z Malborka 8-)
Druh mój serdeczny już od bardzo długiego czasu. Jedna z ikon forum. Zresztą co tu dużo o nim mówić jak wszyscy go znają :) a i ja nie mam coś dziś weny bom zmęczonym okrutnie po zajęciach.
-
Bronti hmm lubi wojskowe trepy zakon krzyżacki mieszka w zamku Malborskim w suszu :D lubi historię wojskowości oraz często przesiaduje w naszych forumowiczach ponadto zabija wzrokiem więc się zabezpieczam 8-)
-
Matatjahu
Użytkownik równie pokręcony jak jego nick w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;) Kochający Lenę, szatana i te tekie buty co w nich się podeszwa szybko rozwala ;)
-
Bronti członek niemieckiej partyzantki na ziemiach polskich. Jego dziadek, pradziadek a i pewnie on sam w młodości służył w wehrmachcie, choć istnieją sugestie, że brał udział w bitwie pod Cedynia, i Grunwaldem. To on razem z Hetmanem mieli przynieść Jagielle dwa nagie miecze.
Użytkownik niestety mało aktywny na agorze i w tematach o RTW zatem mało przeze mnie poznany
PS mam nadzieję, że Cię nie uraziłem w żadnym miejscu :D
-
Furiusz - wielki smakosz i miłośnik piwa - czci św. Gambrinusa. Znam go z tego, że co i rusz odezwę się w jakimś temacie już Furiusz wyskakuje z ciętą ripostą. Bardzo dobry dyskutant - widać że trzeźwo (po piwie?) patrzy na świat. Lubi starożytny Rzym (choć tam mało piwa pijaly). Oczytany. Nadaktywny.
-
Tomsn
Ciekawy uzytkownik. Pisarz świetnych AARów, jak dla mnie jeden z najlepszych AARo-pisarzy na forum. Zwolennik autonomii Śląska. Miałem ubaw z jego oponentów, gdy pisał gwarą :lol: Na zdjęciu wygląda jak stary wilk morski, albo przynajmniej kapitan U-Boota 8-) Ma duże poczucie humoru, lubie czytać jego posty.
-
Marat - o nim można by rozprawiać latami, ale ja zawężę trochę ramy czasowe :lol: dawno, dawno temu kiedy nie szyli dresów a Obama był biały, Marat był zwykłym człeczkiem walczącym o prawo forumowiczów. Po zabiegach i dobrej pracy został przyjęty w grono moderatorskie co dobitnie zwiększyło jego intelekt :lol: :!: UWAGA WAZELINA :!: Jest jednym z najlepszych moderatorów, jeśli masz sprawę on Ci zawsze pomoże ;) :!: KONIEC WAZELINY :!: Osobiście dobry kumpel, który zapewne postawił by mi bekę dobrego złocistego trunku.
-
Hetman
Ughm....fan siatkówki, nielubiący raczej naszej ,,skopanej". Twierdzi, iż w avatarze nie widnieje kadr z filmu ,,Krzyżacy", lecz on sam, tylko trochę odmłodzony. Niestety(dla niego rzecz jasna :P ) raczej kiepsko u niego z typowaniem wyników[do dziś dnia pamiętam, jak po pierwszym meczu w LŚ głosił szumnie: ,,Wstydźcie się Polacy, którzy głosowaliście na Brazylię!!"..... jak się skończyło nie muszę chyba mówić] :lol: :P .
Ogólnie użytkownik zaliczający się do lubianych przeze mnie.
-
Maharbal- nazwę bardzo dobrze kojarzę ale nijak nie mogę sobie nic przypomnieć. Prawdopodobny powód sklerozy to zmiana avatara.
-
Eskel - Nie kojarzę. Nie lubi PISu i Po, z dwojga złego wybiera PO. Broni islamistów przed zgniłym zachodem :D