Akurat na czacie to same nerdy siedzą :PCytat:
Zamieszczone przez DMageA
Wersja do druku
Akurat na czacie to same nerdy siedzą :PCytat:
Zamieszczone przez DMageA
A pisałeś w ogóle na czacie? Nie? To po co się wypowiadasz?
Pampa, może raczej jak Legia Cudzoziemska :mrgreen:
Nie pisałem bo nie jestem nerdem :mrgreen:
No wyborne żarty Volomirze, wyborne :mrgreen:
Hehe, ale ileż to osób przybywa by powitać nową kobietę na forum ;)
Przynajmniej jeden rozumie co to jest żart :D
Czy kobieta na forum to naprawdę aż taki cud ? :D
Nie opuszczę Was, strachliwa nie jestem :) Jak tak będziecie zaczynać każdą znajomość z dziewczyną, to kiepsko widzę Waszą przyszłość Panowie :D
Panowie: uprasza się o zachowanie "bon ton" i klasy wypowiedzi. 8-)
Elizabeth - witamy na forum!! :D :D :D
A stereotypom wszyscy czasem ulegamy - stąd niedowierzanie ;) jak i każdemu czasem zdarza się niefortunnie zacząć rozmowę.
Mimo wszystko daj fotki, bo wietrzymy podstęp. Jakby co to zapraszam do dumy naszego forum - tematu "Dziewczyny" :D
Mimo wszystko, nie dam. :D Nie macie tutaj takiego tematu - "Mężczyźni"? :)
kirlan - rozumiem, wybaczam. Dziwi mnie jednak ogromne zainteresowanie i szybkie wyłapywanie płci żeńskiej na forum :D
Nie mamy bo i po co skoro kobiety są tylko dwie w tym tylko jedna aktywna :D No teraz to już 3 :D
W takim razie czuję się zaszczycona, iż mogę znaleźć się w tym gronie :D
Mi tam nie odwala. Ja również witam nową członkinię naszego szlachetnego oraz zacnego forum :)
Witaj Elizabeth, skoro przetrwałaś powitania to teraz będzie z górki. :D
Oprócz magicznego wpisu "Kobieta" w profilu, cieszy mnie też, że Twoją ulubioną częścią jest Rome. ;)
Witam - już po raz trzeci - wszystkich na forum. Pierwszy raz się zarejestrowałem tutaj w 2006 roku i mam takie pytanie: czy są tu jeszcze veterani z tamtego okresu? Widziałęm tylko Witie i Andzie, a co z resztą? Vasyshq, Mathias, KWidziu, Elrond, Wercyg? Roman Zabawa i inni? Są tu jeszcze?
W większości nie ma, albo się nie udzielają :)
Witam wszystkich! Ja jestem Maciek, i w sumie taki nick chciałem ustawić, lecz nieszczęśliwie był zajęty, bądź niedozwolony ( ? ). Moimi ulubionymi częściami są Rome i Medieval.
Witaj na forum. Zachęcam do udzielania się i wpadania na czat (jako, że wczoraj byłeś obecny to już zapewne wiesz czego mniej więcej się można spodziewać po dyskusjach na nim ;) )
Cześć.
Jak na razie masz plusa za kawały o Stirlitzu i temat na forum Barbarian Invasion.
No, miło mi z tego powodu :D
Także witam serdecznie na forum!
Witam wszystkich!
Nie potrafię o sobie pisać, więc będzie krótko.
Jestem egoistycznym głupcem używającym przekleństw (które pokazują mój poziom intelektualny) na forum, na którym zabrania się tego... Nie wymagajcie ode mnie że potrafię czytać cokolwiek, a co dopiero regulamin.
Pozdrawiam.
Myślę, że teraz wygląda to lepiej.
S
Witaj Zbyszko
Nie wierz w to co o mnie mówią:)
Witam was!!! mam na imię Piotrek, jestem fanem gier paradoxu z serii EUROPA UNIVERSALIS, wręcz zakochany jestem w tych grach, posiadam wszystkie gry z tej serii zarówno najnowsze jak i starsze a także liczne dodatki do tych gier. Na co dzień interesuję się historią, przyrodą, rowerami, górskimi i wieloma innymi rzeczami :)
Witam! Tutaj też znajdziesz podobnych zapaleńców gier paradoxu.
Witam. Podobnie ja Ty grywam również w gry Paradoxu (a przynajmniej w dwie z nich: Hearts of Iron 2 i Europa Universalis III). Miłego pobytu na naszym forum :)
No siema :P
Wżeram historię losowo z naciskiem na okres przed XVIIIw., uwielbiam strategie ( obecnie duszę Rome 2 i EUIV ), uwielbiam papierowe erpegi, ale nie mam z kim grać. No i lubię modować. Mody 4ever.
Z moim szczęściem napiszę coś niepoprawnego politycznie i natrafię na Samnicka bez kawy, co skończy się banhammerem w pierwszym tygodniu ;D
Witam również. Samnick nie jest tak zły jak go malują :D, co nie znaczy że nie będziesz obserwowany...:twisted:
Witaj, i uważaj na siebie ;)
Kogo natrafisz?
Witaj, Wujek Samnick nie jest taki zły. W głębi serca to dobry człek ale musi dbać o reputacje więc wiesz...ALE, WITAM NA FORUM :)
Pytam po raz ostatni: kto to jest Samnick!?
Heil! Ja mam o Samicku dobrą opinię, a to, że dba o to, by panował porządek jest pozytywem. Dasz radę na forum.
Nie bij, nie bij, okularów nie założyłem, ja niedowidzę, maaaaamoooooo!
Witam wszystkich! Po kilku latach regularnego podglądania forum z ukrycia,postanowiłem w końcu się "zalegalizować". A jakże,z miłości do MTW2,Bellum Crucis.Choć i tak uważam że najlepsza jest stara, poczciwa i przede wszystkim w 2D - Twierdza;)
Także witam serdecznie!
Witaj! Miło widzieć, że nasza komuna zyskuje nowego członka.
Powitać :)
Siemka, uważaj na SamNicka ;D