O, witamy witamy. Wielcem radzi. ;)
Wersja do druku
O, witamy witamy. Wielcem radzi. ;)
Z listy zdjęty zostaje PrezesPIS. Widocznie to krótkotrwała anomalia.
Matura się skończyła w ten wtorek, więc mógłbym dołączyć do jakiejś KO...
Chociaż TW są wyjątkowo ubogie pod względem mechaniki w porównaniu z grami Paradoxu...
Nikt nie zmusza. ;) To jak na forum gry Endwar narzekać, że jest mniej skomplikowana od Medka. Jak widać to "ubóstwo" nam spokojnie wystarczy.
Mi niekoniecznie;) i dlatego jeśli już dołączę do jakiejś nowej KO, to tylko do pojedynczej na razie...
To już wiemy. Oczywistym jest, że w powyższym wyłączałem cię z kręgu "nam". ; )
Nie wiem gdzie to napisać.
Zdechł mi komputer. Przez najbliższy czas go nie naprawię. Mój jedyny kontakt z internetami jest przez telefon.
Ale na telefonie tur nie zrobie ;/
Znajdzie się jakiś zastępca dla mnie?
Pisze się o tym w poszukiwanych zastępcach.
Mogę zastąpić cię w mko35, mamy tam komendy MG, więc po powrocie zmienisz sobie hasło.
W mko25 zwróć się może do Jankera, w mko23 to zależy od ciebie. Mogę robić. Daj hasła.
Po maturalnych bojach wrócił nam Matisek. Razem z nim przywędrował do nas z powrotem Rafi! - weteran i dobry gracz sprzed 6 lat! Do tego jeszcze przyszedł Pampa - były Pampalinex ze Smyrny, też gracz sprzed 6 lat.
Dopisuję na listę świeżaków również RadekGames, _Yourself_ i Wojtascythe.
Dyskryminacja graczy Kingdomsów którym wersje pudełkowe nie chcą się spatchować!
W każdym razie jeszcze się nie poddaję i powalczę jeszcze z tą wersją. Jakieś hard reinstale, wzięcie niezawodnych plików Mefista itp.
Dopełnione. :P
kiedy nie będę świężakiem? :D
Kiedy w istocie nie będziesz. ;)
ehh xd
Sayeer się pojawił. Zgłasza gotowość do reaktywacji wko30 w razie czego. Niedługo to zrobimy zatem.
Ooo, fajnie.
_yourself_ zmienił nick na "El Duce". Całe szczęście. ;)
Nie ma co ukrywać poprzedni był okropny :F
No. Wrócił Idilla MZ. Git.
Mopek dostaje status <niepewny powrót>
Co się stało, że Panzer dostał bana? Nie widzę w jego ostanich postach powodu.
Nic się nie stało, takie żarty moderacji ;D
Uff. Błoga wieść. ;)
Witam,
chciałbym się zgłosić do listy aktywnych graczy. Mogę grać praktycznie na każdym modzie, choć preferuję główną kampanię z podstawki (akrualnie gram na retrofix)
Pragnę zaznaczyć, iż chcę grać kampanie od początku, mimo, że nie jestem doświadczonym graczem, to chciałbym zaczynać i kończyć po swojemu. ;)
Mógłbym prosić też o jakieś małe oprowadzenie? (regulamin i wszystko niby czytałem ale miałbym parę małych pytań)
Liczę na dużo wspólnej zabawy i rywalizacji
Groźny
Małe oprowadzenie? Co konkretnie? Co prawda sam zaliczam się do świeżaków ale może będę potrafił pomóc :)
Też chętnie odpowiem na wszelkie pytania. ;)
Odnotowane. Cieszę się witając nowego gracza. ;) Mam nadzieję, że się spodoba i zostaniesz z nami. Z deklaracji wnosić, że bezwzględnie nie przejmiesz żadnej nacji w nienowych KO?
Hmmm... Kij z tym jednak, biorę wszystko. :P
Jak jest jakaś dziura do zapchania śmiało walić do mnie. ;)
Proponuję Polskę w mko35, jest dość spokojnie, zerknij na ten temat:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...ast%C4%99pcami
I Węgry w MKO25. Niespokojnie. Ok 50tej tury. Dopiero powróciły z emigracji na swoje dawne terytoria po bataliach z Bizancjum, które wciąż trwają za wsparciem Imperium Rzymskiego Narodu Szkockiego.
I Polska w MKO23. Tura 59ta. Po wojnie z Bułgarami, terytorium złożone z Niemiec, Skandynawii, części Flandrii i większości wysp brytyjskich. Świat w obliczu nadciągającej wojny światowej. Po więcej info na PW.
Jutro będę miał nieco więcej czasu to się zagłębię i pewnie dołączę ;)
Jest jeszcze Polska w Krzyżakach 51 do wzięcia. Pod berłem poprzednika przechodziła stagnację i bierny rozkład ale ma spokojnie 2 pełne armie, duży potencjał militarny i u boku Litwy może przejść do kontrofensywy na osłabione Cesarstwo Niemieckie by odzyskać stracone tereny i zdobyć nowe. Kampania jest mniej więcej na półmetku.
A to czemu nie zgłoszone w wątku o wolnych miejscach w KO i poszukiwanych zastępcach? :d Tutaj wyjątkowo podawaliśmy.
Bo to dopiero co wyskoczyło
Najpierw chcę wystartować z tą nową KO, a potem będę stopniowo dołączać do tych co mi zaproponowaliście, dzięki temu zobaczę jak dużo na raz KO będę mógł grać, bo z wolnym czasem mam krucho :P
Można by mnie wpisać ? :)
Też pytanie. :D Witamy. Szkoda, że nie przyszedłeś tydzień temu to byśmy wpisali cię do nowej MKO.
Ja również chętnie zagram jak będzie wolne miejsce w którejś kampanii :)
Pytanko czy masz pudełkową wersję gry? ;) Jeśli tylko steamową to pozostaną ci Kingdomsy plus jakieś mody, które na steamie działają, niemniej na nich nie gramy zazwyczaj.
Się okazuje, że chwilę byśmy poczekali i mielibyśmy pełne WKO.
Co powiesz Mefisto na wpisanie przy każdym graczu miasta w którym mieszka?
Mam wersje "karaibską" :P