viewtopic.php?f=27&t=186&start=280
Wersja do druku
Jest działa :D dzięki! ESET wykrył infekcje a inne nic takiego nie wykryły :)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
a avasta już sobie zapamiętam jego miejsce jest w koszu ;)
Witam!
Od wielu dni waham się pomiędzy zakupem GF GTX 250 a GF GTX 260. Nie wiem który wybrać. Czy różnica wydajności jest taka duża? Którą wybrać by wszystkie nowe gry chodziły płynne na wysokich detalach?
Mój sprzęt:
Core 2 duo E8400
GF 9500 GT (zgroza) :oops:
4 GB ram
Płyta: GIGABYTE EP41-UD3L
Też używam ESETA i jestem zadowolony, a Avast to jak niektórzy już powiedzieli gówno ... A tak w ogóle to mógłby mi ktoś powiedzieć na jakiej stronie można znaleźć nowe sterowniki do napędów ? :P
WITAM mam poważny problem pisze z komy co do avasta to racja to jest gowno. Komputer sie zawiesił wiec zresetowalem wlaczam jest okno wyboru użytkownika i odrazu niebieska strona napisy i restart kompa. Ludzie musze to szybko naprawić bo to co mam na kompie przepadnie a sa tam wazne rzeczy proszę o pomoc bo nie chce robiac formata nie wiem co sie stalo Zrobilem turę w ko chce wejsc w gg i zawiech wyłączylem proces w menagerze i ciagle bylo to reset to pewnie wirus ale musze jakos wejsc na komp zrobic przywracanie systemu czy cos pls
Spróbuj włączyć tryb awaryjny (F8 przy starcie windowsa), może wtedy uda Ci się coś zrobić. Ja osobiście kopiuję dane z niedziałających windowsów przy użyciu LiveCD z linuxem, ale pewnie nie masz takiego pod ręką.
ludzie mają straszny ból, kiedy ktoś piraci gry, ale jak piracą noda, photoshopa czy 3dsmax (które kosztują 10x więcej) to jakoś przechodzą nad tym do porządku dziennego.
A kto tu pisze o jakimkolwiek piraceniu?
dwie osoby w tym temacie wypowiadały się, że szybko zainstalowały NODa i wykrył infekcje
a legendarne już modelowanie KLA na 3ds maxie - wątpie, żeby odbywało się na oryginalnym produkcie (przynajmniej na początku) i jakoś nikt protestów nie wnosił
aczkolwiek zastrzegam, że mogę się mylić.
Tiberiusowi dalem darmowy skaner online i link do wersji trial, wiec nie wiem o co biega