Czwartki zacne jak zawsze :D i 3 bitwa była najlepsza :P
Wersja do druku
Czwartki zacne jak zawsze :D i 3 bitwa była najlepsza :P
W 3 bitwie ja z Pirxem się nie zgrałem i powstała duża luka dla twojej konnicy przez co zmiotłeś całe nasze prawe skrzydło ale mimo to wszyscy walczyli do końca :P
Ok są i moje bitwy miałem problem z miniaturkami :D więc dopiero teraz zamieszczam je tutaj
Mogłem zagrać lepiej w trzeciej bitwie i zamiast ciągnąć wszystko na Swebów (gdzie wręcz wybitnie się nie przydałem) iść zabić generała Seby.
Jak dla mnie cytat wieczoru:
"Ej, oni idą na mnie"
"Rozciągnijmy się, spokojnie" ;)
Panowie,
na najbliższych Czwartkach proponuję mini turniej 2v2, na zasadach MP (które powinny się pojawić jeszcze przed Czwartkami). Jako takie pierwsze przetarcie plus próbę ogniową zasad turniejowych (może wychwycimy wtedy jakieś rzeczy do poprawy).
Smutek ogarnia mnie, bo pojawić się nie będę mógł. :(
Witajcie. W ten czwartek zapraszam was na miniturniej drużyn 2-osobowych. Tworzyć drużyny będziemy od razu po zebraniu się na Teamspeaku. Zasady pojawią się na Steamie.
Mimo żem synglista świetnie mi się ogląda Wasze boje. Trzymam kciuki za frekwencję i poziom w DMP R2 2vs2. :ok:
Ja tam wolę nie oglądać...
Bo po meczu myślę sobie że ładnie zagrałem, a potem patrzą na filmik... i aż głupio się mi się robi od ilości błędów czy spóźnionych reakcji.