-
Jezier - to nie forum wróżbity Macieja. Było pisane - w pliku cfg zmień linijkę z logiem na *error, wywołaj błąd i podeślij zawartość loga. Będzie może można coś stwierdzić. A co niby mamy stwierdzić, po tym jak wiemy tylko tyle, że gra się wy^%$#@!^ ?
Przede wszystkim - masz najnowsze spolszczenie i poprawkę na Bułgarów?
Poza tym z błędami to nie ten wątek...
-
Siemka, dawno mnie tu nie było. Pierwszą rzeczą jaka rzuciła mi się w oczy jest chaos panujący w tym dziale. Chwilę zajęło mi znalezienie linków do Bellum Crucis 7.0, ale za bardzo nie ogarniam co mam jeszcze pobrać. Byłoby miło gdyby ktoś wypisał listę rzeczy potrzebnych i opcjonalnych do gry. Tak w gruncie rzeczy to najlepszy byłby nowy temat przypięty u samej góry działu, w stylu "BC 7.0- spis rzeczy do pobrania", bo niełatwo się tu odnaleźć, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że w 6.3 trzeba było instalować modyfikacje w odpowiedniej kolejności żeby działało.
-
Wszystko masz w poście nr 1 tego tematu łącznie z dokładnym opisem instalacji i linkami, pliki opcjonalne są tutaj: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...-BUDOWA-i-INNE
Także w poście nr 1. Spolszczenie w temacie o spolszczeniu BC 7.0.
-
Ok, dzięki. Życie stało się prostsze. Są tu gdzieś jakieś screeny z tej wersji? Bo w temacie "Screeny z gry" niestety pusto.
-
Ludzie niezbyt chętnie wrzucają screeny niestety. ;) Tutaj ich nie uświadczysz zbyt wielu, ale pewnie w dziale Bellum na Total War Center znajdziesz.
-
Dobra, wszystko zainstalowałem i już odpalałem grę, ale napotkałem problem techniczny- gra wymaga obecności płyty w napędzie, a mój napęd od jakiegoś czasu niestety nie działa. Płyta po włożeniu do napędu nie jest wykrywana, a gdy spróbuję otworzyć wtedy Komputer/Stacja dysków DVD RW (E: ) zostaje ona wysunięta z napędu. Można coś zrobić, żeby uruchomić to bez płyty?
-
Naprawić napęd lub nabyć nowy, albo kupić wersję steam Medka + Kingdoms i instalować od nowa. Innych sposobów nie znam.
-
Cracki są legalne o ile ma się dowód kupna oryginalnej gry.
-
Dowód kupna? Czyli, że to musi być jakiś paragon? Gdybym przewidział taką sytuację 2 lub 3 lata temu to pewnie bym go zostawił w pudełku, tymczasem pozostały mi jedynie dwie instrukcje, trzy płyty, jakaś karta rejestracji elektronicznej. Cholera. Najwyraźniej muszę zrobić coś z tym napędem.
-
Skoro masz płytę, to crack jest legalny. Czyli jak Ci policja wejdzie do domu w poszukiwaniu pirata, to uniewinnisz się pokazując im płytę... ;)