Na 100% chodzi o Warhammera TW, na co wskazują Miasta-Świątynie Jaszczuroludzi w tle.
Wersja do druku
Na 100% chodzi o Warhammera TW, na co wskazują Miasta-Świątynie Jaszczuroludzi w tle.
Eh, a już człowiek miał nadzieję....
Raczej wątpię CA zapowiedziało dokladnie że następny TW będzie historyczny a przynajmniej takowy się robi ;)
Po roku już wydają 2 Warha? Dziwna polityka, nie będzie odskoczni.
W takim wypadku dlaczego na stronie odliczania masz świątynię Jaszczuroludzi z Warhammera? ;)
Pampa, to, że wydadzą "Warhammera 2" (dla mnie to nadal zwykłe samodzielne rozszerzenie) to było pewne. To, że teraz wydają wskazuje na to, że Stary Świat osiągnął sukces marketingowy ;)
Dla mnie to jak najbardziej zwyczajna polityka. Warhammer się sprzedaje i trend popularności dla tej serii Total War ciągle rośnie, więc to normalne, że chcą ubić jak najszybciej, jak najwięcej kasy zanim trend zacznie spadać i się ludzie znudzą.
CA OFICJALNIE zapowiedzialo ze 31 poda info na temat drugiej czesci Warhammera.Ponadto CA podalo iz trwaja prace nad nowym historycznym TW-nad ktorym pracuje inna ekipa-i do tego CA zapowiedzialo iz nowy historyczny TW nie bedzie wydany szybko!
Wiec powinienes napisac iz ..."bedzie nastepny historyczny TW.." a nie ze "...nastepny bedzie historyczny TW..". Nieby nie wiele,ale jednak zmienia cala wypowiedz.;)...
Co miało stać się oficjalne, stało się oficjalne: http://store.steampowered.com/app/594570/
O ile początkowo byłem sceptyczny wersjom fantasty TW tak I WH był/jest dla mnie przyjemnym zaskoczeniem, więc choćby z ciekawości spojrzę na II i tak czekając z utęsknieniem na jakiś historyczny TW. O ile pamiętam zapowiedzieli trzy edycje TW:WH, a potem mam nadzieję, że ruszą na Śródziemie i siedem królestw ;)
Wszystko fajnie ale tak uspokajali że mają 2 team który pracuje nad kolejnym historycznym TW. I zamiast tego po roku mamy kolejnego Warha a o historycznym TW ani widu ani słychu. :(