Machinima autorstwa youtuberów Kaisa i Wolfman, osadzona w klimacie III Wyprawy Krzyżowej. Rozpoczyna ona serię nagrań dokumentarnych przy użyciu Medieval Kingdoms na temat tego konfliktu, trwającego w latach 1189-1192.
Wersja do druku
Machinima autorstwa youtuberów Kaisa i Wolfman, osadzona w klimacie III Wyprawy Krzyżowej. Rozpoczyna ona serię nagrań dokumentarnych przy użyciu Medieval Kingdoms na temat tego konfliktu, trwającego w latach 1189-1192.
Spoiler:
Zaktualizowana jednostka Późnych weneckich włóczników
Spoiler:
Model szwajcarskiego oddziału Późnych rycerzy z Kyburga.
Patrząc się na scremy wygląda to wszystko pięknie. Nie mogę się doczekać, powinien ten mod wyjść zamiast młotka, chociaż młot lubi zaskakiwać. Jeszcze jak będzie kampania to na premierę trzeba będzie wziąć długi urlop. Trzymam kciuki za zespół pracujący nad modem, kawał dobrej roboty.
Mówiłeś o 2 jednostkach dla Polszy, jest screen jednego, dałoby radę wstawić drugą?
Chodziło Ci chyba o kartę jednego oddziału (?).
Jestem ciekawy kiedy poprawią nazwę jednostki Pomeranian King ...
Spoiler:
Miecznicy Zakonni z wczesnego okresu (oddział złożony Krzyżaków, Lazarytów i Bożogrobców)
Spoiler:
Wczesna Jazda Zakonna (skład taki sam jak jednostki powyżej)
Spoiler:
Nowe wersje hufców Spieszonych Rycerzy Szpitalników i Konnych Rycerzy Szpitalników, a także Konnych Rycerzy Krzyżaków.
Spoiler:
Spoiler:
Ciekawe kto to... ;D Na to czekaliście?
Batu Han?
Miałem strzelać w Temudzina ale nie pasowalo mi ze na piechotę walczy. No i brak szable, ale to chyba jest nie do przeskoczenia?