Morghar
Nic mnie nie szczypie, a ten gruby niech się nie czepia i żre, jak jeszcze się w niego mieści.
Wersja do druku
Morghar
Nic mnie nie szczypie, a ten gruby niech się nie czepia i żre, jak jeszcze się w niego mieści.
Aurelia
Popatrzyła na nią ze współczuciem,westchnęła lekko i odparła szczerze - Bo taka już jestem,nic nie poradzę....
Alda
Podała Aurelii dłoń, będąc jej wdzięczna za te słowa. Choć oczywiście ani myślała nawet przyznać sama przed sobą, że ta dziewczyna okazała się sympatyczna i miła... Pojebało ją? Ale niech ma za starania - wmawiała sobie.
Regina
Gdyby był babą bym powiedziała że ma okres... a tak chyba go jaja uwierają.... Powiedziała cicho do Ursona... Choć sopranem nie pieje he he....
Rehlynn
Westchnął Ech, niech będzie. Strawą nie wzgardzę. Lekko poirytowany udał się do jadalni. Miał w sobie mieszane uczucia. Z jednej strony martwił się o Elsę, ale z drugiej próbował sobie wmówić, że nic jej nie będzie.
Aurelia
Uśmiechnęła się do Aldy i pociągnęła ją za dłoń mówiąc z entuzjazmem - Przydało by się zjeść porządny posiłek przed wyjazdem,chodźmy coś przekąsić!
Alda
Ja pierdole nie da mi spokoju... Pomyślała przewracając oczami i idąc za nową "koleżanką".
Maikh
Jesteśmy rodziną, najlepszą jaką można mieć bo z wyboru, nic tak nie łączy jak braterstwo zdobyte w boju, a teraz żegnaj, za bramą się rozstaniemy lepiej, żeby zbyt wielu i zbyt długo nie widziało nas razem, bywaj i czekaj w mieście na dalsze polecenia
Regina i Morghar
Nie, nie usiadł, choć jemu nie proponowałem bo ma za kościsty tyłek i by piłował, o widzisz i do tego nie zna się na żartach ten Twój przyszły towarzysz. A co do tego co jest na półmiskach to pewnie się wielce nie pomyliłaś, tylko łaskawie kopyt nie podali hehe
Dagoth
Zaatakować z wyprzedzeniem i wygrać lub zginąć walcząc, ale na pewno nie zamierzamy się poddawać lub czekać biernie
Alda i Aurelia
Udałyście się do Verdonu, zapewne zjecie smacznie, a i zanocować by wypadało ostatni może raz przed kilkoma dniami drogi jakie Was czekają
Rehlynn
Wszedłeś do sali, posiłek już trwa, większość zajada ze smakiem tylko jakaś rudowłosa dziewczyna dyskutuje z grubasem
Maikh
Bywajcie, a co do wody to nie strach mą powoduje. Żyjąc na pustyni nauczyłem się ją po prostu szanować i cenić. Jeśli jednak zbytnio wonieję, to mogę pozwolić sobie na luksus kąpieli. Choć to by było według mnie czyste marnotrawstwo...
Rehlynn
Świnia to czy człowiek. Ja nie rozumiem ja można tak zaniedbać ciało. Rude włosy, hehe, ale żadna taka nie będzie jak Elsa. Tylko ona mogła rozpalić moje serce. heh. Ale to już przeszłość...niestety. Dosiada się do najbliższego wolnego miejsca i zaczyna jeść z umiarem.