-
Re: FIFA czy PES?
A mnie to wkurza jak gram z jakimiś małolatami i wygrywam to się rozłączają i zero punktów dostaje tak miałem 2 dni temu i potem mam statystyki zaśmiecone bo porażki się odnotowują a zwycięstwa nie muszę być bardziej chamski chyba. ;)
Generalnie jednak opcja on line jest super tylko czasem nie zawsze po prostu nie idzie grać bo się łączę tnie. Nie wiem od czego to zależy czasami aż się zrywa połączenie.
Chyba najlepiej w nocy grać wtedy jest najbardziej stabilnie
Ps. Może ktoś ma ochotę na mały meczyk? ;) Tylko nie wiem gdzie tu na tej stronie Ea Sports dodawać znajomych ?
-
Jak ktos sie rozlacza to jest 3-0 dla ciebie
Jaki masz nick? Dodam ciebie, ty przyjmiesz, potem sie pozapraszamy
http://www.ea.com/uk/football/profile/c ... oitek123pl
-
-
Zaprosilem w grze do znajomych, jak chcesz to mozemy teraz zagrac
i chyba lepiej juz podczas gry na gg sie porozumiec
-
Ja teraz nie mam GG bo coś mi haczy system i odinstalowałem. Ale można zagrać.
-
Zaprosilem do meczu i do znajomych, wejdz do centrum gracza w grze
E: Da sie jakos wylaczyc automatyczne przelaczanie zawodnikow przez kompa? Zawsze wezmie tych co nie trzeba :P
-
No to już mamy parę meczyków rozegranych. :D
Całkiem to chyba nie ale można zmniejszać bądź zwiększać częstotliwość przełączania
-
Jak wyłączysz kompletnie automatyczne przełączanie to też będziesz miał lipę, próbowałem.
Ja też chcę zagrać :P Voitek, napiszę ci na gg, Ronin - też się jakoś dogadamy. ;) Mam czas dzisiaj i oczywiście jutro.
-
Sluchajcie, czy jest jakis przycisk odpowiedzialny ca cofniecie sie calej linii obrony? Zawsze gdy przeciwnik podaje do przodu, ci debile, poza jednym, ktorym steruje biegna dalej w strone bramki przeciwnika
-
Wątpię, spróbuj ustawić nisko grającą obronę i defensywne nastawienie, ale nie gwarantuję dobrych efektów :P. Obronę da się bardzo łatwo rozwalić dobrym prostopadłym podaniem.