Mediolan ma chyba kiepskie położenie. Z każdej strony zagrożenie. Silni, agresywni sąsiedzi. To chyba nie jest najlepszy wybór do kampanii terytorialnej.
Wersja do druku
Mediolan ma chyba kiepskie położenie. Z każdej strony zagrożenie. Silni, agresywni sąsiedzi. To chyba nie jest najlepszy wybór do kampanii terytorialnej.
Ale można podbić całe Włochy i tak grać terytorialnie :P
Poratujcie dziecko we mgle i podajcie , gdzie byl temat z modem odblokowywującym wszystkie frakcje w medku bo formata miałem i nie moge teraz znaleźć tego tematu
W folderze Medka: Data/world/maps/campaign/imperial campaign/descr_strat Kopiujesz frakcje z unlockable do playable i masz. Jeśli zależy ci na Państwie Papieskim, to kopiujesz go z unlockable do playable tak jak inne.
Podziękować ;)
Który mod, najlepszy do Medka? Taki by usprawniał rozgrywke i troche ją urozmaicił ofc na tle dalej hisotrycznym (zadne third age nie wchodza w gre)
Stainless Stell, Broken Crescent. Ultimate AI jeśli chodzi Ci o usprawnienie dyplomacji :P
no i nasz rodzimy Where West meets with the East warto polecić :)
Moim zdaniem do podboju najlepsza jest Hiszpania.Jeżeli podbij się cały półwysep Iberyjski to potem leci jak po maśle:D
A ja mam problem.. Znaczy dwa, tylko jeden się rozwiąże jak laptop wróci z serwisu ukochanego HP. Albo jestem ślepy, albo nie ma na Podzamczu tematu o błędny cd-key. Mam oryginalnego (Boże, chroń CD Projekt :lol: ) Medka i jak sobie chce zagrać w multi to mi mówi że nie mam dobrego klucza :cry: Jeśli gdzieś tam jest taki temat to powiedzcie mi żebym się odwalił to sam poszukam :geek:
EDIT: Już znalazłem :?