Jesli chcesz moge to spakowac i wyslac, moze jak dostaniesz od kogos innego to pojdzie, albo sprawa jeszcze taka ze sprobuj sciagnac patcha z innego źródła.
http://speedy.sh/ycbZz/data-0.rar
Wersja do druku
Jesli chcesz moge to spakowac i wyslac, moze jak dostaniesz od kogos innego to pojdzie, albo sprawa jeszcze taka ze sprobuj sciagnac patcha z innego źródła.
http://speedy.sh/ycbZz/data-0.rar
Nieaktualne.
Dalej i dalej BIZANCJUM z wko31 czeka na nowego właściciela! BIZANCJUM, tylko u nas! Dość duża przewaga nad wielkimi wrogami: Turcją i Egiptem. OKAZJA(!), aby odnowić wielkie Cesarstwo Justyniana Wielkiego! OKAZJA(!)
Zadzwoń! (A VAS) ILW ENE CJA
Jeśli zrobisz to w ciągu najbliższych paru dni, zaoferujemy dodatkowo WYKONANIE PRZEZ CIEBIE TURY W TEJ KOLEJCE!
Nie czekaj, tylko...
Zadzwoń! (A VAS) ILW ENE CJA
WKO31... bo to tutaj zaczyna się GRA...
Amrod wez sie w koncu czlowieku za robie tych tur, np w wk29... a jak masz tak grac to lepiej naprawdę oddaj te ko i nie bierz kolejnych bo po całym tygodniu trzeba czekac az zrobisz. Zajetym mozna byc ale 2 tyg czekac na szanownego Pana az znajdzie chwile czasu i laskawie zrobi to gruba przesada..
Tym bardziej ze w innych tematach na forum zywo sie udzielasz...
Nieaktualne.
Krucjata VII - Antiochia
sam początek (3. tura), wojna z Turkiem (1 vs 1)
po hasło do Zachara
mko 22 - Hiszpania
sam początek (1. tura)
hasło ma Avasil
do końca marca będę miał bardzo mało czasu więc w razie czego proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na moje tury
Norwegia brytania 33, sojusze ze wszystkimi poza Anglią, zdobyte Downpatric, 1,5 pełnej flagi w Irlandii i możliwość wyboru strony w wojnie między Irlandią, a Walią + silna armia w zamku na wyspie obok Irlandii.
edit: oddane
Jest coś w Kingdomsówkach wolnego? (tam gdzie nie gram i nie jestem MG)
Uprzedzam, że mogę opóźniać lekko, ale chyba lepsze to niż, żeby KO stało / ktoś grał dwoma państwami.
Do oddania Bizancjum w mko22. Zrobiona dopiero jedna tura, sojusz z Wenecją i Sycylią, pon z Turcją i Egiptem, stalowy z Kijowem ( obiecane oddanie Krymu oraz Azova po jego zdobyciu ). Węgry i Gruzja państwami rebelianckimi. Ew. gracz powinien mieć raczej jakieś doświadczenie z KO i dodatkowo musi przejąć moje zobowiązania dot. sojuszników ( bardzo ścisły sojusz, w tym z Zacharem, jednym z najlepszych graczy ) oraz Kijowa.
Po hasło do mnie.