Aha, więc od tej strony podszedłeś ... cóż, Wiktor niby też dokonał opisu, chodź krótkiego, ale skoro wg. Ciebie to Furiusz jako ostatni zawarł sensowny post, to nie ma problemu ;)
Wersja do druku
Aha, więc od tej strony podszedłeś ... cóż, Wiktor niby też dokonał opisu, chodź krótkiego, ale skoro wg. Ciebie to Furiusz jako ostatni zawarł sensowny post, to nie ma problemu ;)
Fan rocka i smoków jeśli się nie mylę. Różnie to z nim bywało ogólnie miły user.
Trhaku...wróć...trahku...nie...trak! Nie wiem czy zmienia nicki z powodu tego aby stać się bardziej evil i cool ( :lol: ) nie wiem nie jestem s tanie nawet zbytnio tego skomentować. Ogólnie rzecz biorąc jest to teraz nasza nowa laleczka forumowa, jednak gdyby nie zmieniał nicków to byłbym wdzięczny bo nie jestem w stanie sobie nawet przypomnieć czy odwalił coś głupiego.
I jak mnie ktoś opisze w 8 słowach to powieszę za przyrodzenie ;) Dziękuje.
Pampalinex, pseudo forumowe Pampa :D , wiem że kiedyś były z nim jajca w KO (chyba), często natykam się na jego posty w dziale ETW. Nie miałem nigdy okazji z nim podyskutować, ale kto wie. Pisze z sensem, czasem zdarzają mu się drobne wpadki.
Mam nadzieje, ze kiedyś podyskutujemy sobie, to na forum, to na privie.
Brave - udziela się dużo w tawernie, lubi brunetki, mieszka w Pekinie ( :lol: )
Nie dyskutowałem z nim jeszcze :P
historyk977 - barwna i znana postać na naszym Forum. Łamacz niewieścich serc i twórca wielu tematów - nie zawsze niezbędnych ;)
Przyznać muszę jednak, że to miejsce nie byłoby takie samo bez historyka :)
Lena jedyna kobieta na naszym forum.
Avatary zmienia równie często jak Matovallthrak nicki ;).Osobiście najbardziej podobał m się avek świnki morskiej z czapką mikołaja :D
Z tego co widzę nie gra w serie total war.Rok po zalogowani się na forum została moderatorem.
nie żebym się wtrącał ale to nie ma być życiorys tylko ''co o mnie myslisz'', więc jak nie macie nic dobrego do powiedzenia to nie opisujcie na siłę. to taki offtop z mojej strony.
Pampalinex, jedna z głównych osób wypowiadających się w temacie wzajemnej adoracji. Myślę ze jest w porządku.
Czy tylko ja mam wrazenie, ze w temacie jest wciaz aktywnych moze 5 osob, ktore caly czas wzajemnie wlaza sobie w tylek? :P