-
Re: Medieval XL - mod
Znalazłem troche czasu i zagrałem w kampanie, rozegrałem około 20 tur ale to raczej za mało by sie wypowiadać na temat AI.Na chwile obecną powiem że nie zaliczłem żadnego wywalenia do wind. muzyka jest super,duży plus za polskie kawałki :D . Rozegrałemem kilka custom battle i wychwyciłem pare błędów które opisze w dziale bugi.Zapytam czy dało by rade zamienić symbole frakcji wstawiając te z modów zamiast z podstawki,myśle że dzięki temu kojarzyło by to się bardziej z czymś "nowym". Było by super gdyby dało się wszystkim frakcjom wstawic nowe konie które mają frakcje rosyjskie.Ale są to tylko moje sugestie i zostawiam to twórcom modyfikacji :) .
-
Symbole frakcji będą dorobione, spec of grafiki 2d doszedł do ekipy dopiero na krótko przed wydaniem tej wersji moda i wiele rzeczy dojdzie w kolejnym wydaniu :)
Z końmi jest ten problem, że poza nacjami u których model się dobrze wyświetla to u reszty jest taki jak u Mongołów, czyli robią się srebrne konie, ale da się to naprawić.
-
Super :D .A co do kampanii to zalecacie któryś z poziomów trudności, bo ja tak na pierwszy raz wziąłem średni/średni
-
jak wypakować tego moda sciągam i uruchamiam ale pisze mi archiwum ma niewłaściwy format.
-
Potrzebny jest Ci program 7-zip. Rozpakowujesz tylko pierwszy part, drugi wypakowuje się automatycznie.
Ile ważą u Ciebie te party?
-
jeden 381mb a drugi 292kb
-
Chyba miałeś na myśli mb przy tym drugim? ; P Rozmiar się zgadza, tylko 7-zipem da się wypakować.
-
Tia :? chodziło mi o mb.Co do moda to poczekam na nową wersje.
-
Szybko się jej nie spodziewaj, instaluj i graj, każda opinia jest ważna, żeby wiedzieć co w modzie wymaga poprawienia lub doszlifowania :D
-
Kurcze nie mam pojęcia co źle robie pobieram wypakowuje winrarem(bo tylko tak mogę) próbuje otworzyć a tu archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzony.