Wow to tam był taki bajer nawet nie pamiętam, w sumie nawet w kingdoms nie grałem tylko kupiłem z racji modów pod kingdoms:) a odnośnie tych filmików zapytam Attyli, on jest bardziej zorientowany w kwestiach graficznych i wideo.
Wersja do druku
Wow to tam był taki bajer nawet nie pamiętam, w sumie nawet w kingdoms nie grałem tylko kupiłem z racji modów pod kingdoms:) a odnośnie tych filmików zapytam Attyli, on jest bardziej zorientowany w kwestiach graficznych i wideo.
Da się , bo takie filmki wstępne widziałem już w Third Age i De bello Mundi, najprawdopodobniej jest to bardzo trudne, a poza tym trzeba by było nagrać filmki a żeby zrobić wstęp trzeba użyczyć swój głos.
Sadam czytałem na głównym forum propozycje do intra modu
w zasadzie przez przypadek się na to natchnąłem ale może się przyda, jest wiele rzeczy wartych uwagi...
Gdyby to odpowiednio edytować, dodać pare rzeczy i usunąc myśle że to mogło by być coś naprawde fajnego, ale to czy się przyda zostawiam wam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lYddEfXXQVk
Artem oczyść swoją pocztę na priv bo masz cała zapchaną
Przepraszam, już jest czysta.
Witam wszystkich serdecznie. Nareszcie udało mi się zalogować na tym forum, chociaż nie wiedzieć czemu nie pod swoim "standardowym" nickiem: Attyla
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy odwiedzili bądź odwiedzają ten wątek. Jednak (mam nadzieję, że nikt nie weźmie mi tego za złe) chcę przede wszystkim podziękować gorąco osobom, które zgodziły się wziąć udział w pracach nad tym modem (Ordenus, Sadam, Artempl).
Prace nad modem trwają. Wczoraj otrzymałem wyniki prac podejmowanych przez Artempla i Ordenusa. Nie miałem, niestety, jeszcze dość czasu, by zaimplementować je do moda ale z całą pewnością uda się to zaraz po świętach.
W każdym razie dyskusje, które prowadziliśmy na innym forum (nie wiem, czy można tu podawać jego nazwę) możemy chyba kontynuować tutaj :)
Prace nad jednostkami mam już z grubsza ukończone (wyjąwszy te najstarsze, które robiłem nie mając jeszcze tej wprawy, którą dysponuję dzisiaj. Nie chcę powiedzieć, że teraz jestem już mistrzem ale tylko tyle, że dzisiaj te okropne maszkarony zaczynają powoli wyglądać jak ludzie :) )
Witaj na forum :)
Jak tam postępy?
Artempl
Ano witam :)
adriankowaty
Jak poprawimy skrypty to będzie można wrzucić pierwszą wersję testową. W każdym razie to dopiero pierwszy krok. Teraz przypomniałem sobie, że nie wszystkie jednostki jednak udało się zrobić. Muszę dorobić tekstury dla grenadierów z wielu nacji.
Okay, to może jakas wersja super beta tak dla czekających :) ?
Albo jakieś screeny nowych jednostek
Albo nie, bo cisnienie mi za bardzo podskoczy :D