Powstaje, ale data ukończenia nie jest jeszcze znana.
Wersja do druku
Powstaje, ale data ukończenia nie jest jeszcze znana.
Witam, mam pytanie. Jakie submody współgrają z DaC? Chodzi mi jakie pomniejsze submody można wgrać do DaC aby one ulepszyły rozgrywkę? Np. dodatkowe budynki lub jednostki itp
Odpowiedź jest prosta i krótka. Nie ma takich.
Są takie malutkie submodziki, instalujesz na własną odpowiedzialność! Jeden robi coś tam z krasnalami, a drugi to wsparcie dla Gondoru i Amrothu
Poczytaj sobie o nich. Oto 2 linki:
Spoiler:
Spoiler:
I bonusik, tak mogą wyglądać nowi łucznicy dla Dunedainów:
Spoiler:
KrystianBorys Tak mają wyglądać nowe jednostki Dunedainów czy obecne już jednostki łuczników Dunedainów mają mieć taki wygląd?
PS. Jak tam spolszczenie? :D
To nowe oddziały. Dlaczego powstały? Ponieważ Dunedainowie z Północy nie mają odpowiednika łuczników dla późniejszej fazy rozgrywki. Kojarzysz taki oddział arnorskich łuczników "Hollow steel Marksmen"? To ich odpowiednik. Poza tym, mimo że Dunedainowie z Północy opierają się na łucznikach, to nie mają ich wcale najlepszych (wśród ludzi, elfy to inna liga). Przykładem mogą być Naru'n Aru Royal Archers. Strzelają znośnie, a mają 2 razy większą obronę!
Co do spolszczenia to wszystko jest napisane w temacie. Teraz mam urlop od spolszczenia, zalatwiam sprawy (głównie studenckie :D)
Witam, gram obecnie Isengardem i zajęłem las Fangorn, wyparłem ich z ich "wioski" lecz to nic nie dało, bo nadal pisze, że Fangorn istnieje i co turę atakują oni miejsce które podbiłem. Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Czy Fangorn można zniszczyć całkowicie?
To jest działanie skryptu, Fangorn się odradza. chyba Isengardem nie da się ich zniszczyć
Owszem można, ale trzeba odeprzeć kilka takich ataków. Nie wiem dokładnie ile, ale ja to zrobiłem i w końcu zniszczyłem xD
Trzeba mieć wybudowany 3 poziom tego "tartaku" w isengardzie. Potem bronimy isengardu. Potem niszczymy fangorn. Armia się zrespi. Bronimy Fangornu. Kilka razy to się powtórzy. Później powinno wyskoczyć że frakcja została zniszczona. Polecam automatycznie rozgrywać bitwy.
EDIT: Link do nowej jednostki dla Mrocznej Puszczy: Castellans of Dol Guldur! Jest taka jednostka w MOS, ale wygląda zupełnie inaczej.
Spoiler: