Pewnie zagineło to pytanie, więc się powtórzę: Tak z ciekawości i na przyszłość: co zajęło 3 miejsce? :cool:
Wersja do druku
Pewnie "Inne" ;D
Ukryta opcja kardynalska.Cytat:
co zajęło 3 miejsce?
Proszę, temat z ankietą i dyskusją o rangach: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...sze-Propozycje
Ale żeś mi temat wykopał! Czytam i się zaśmiewam, zwłaszcza z pewnego pana tam się udzielającego wtedy ( pozdro dla kumatych ).
I oto przyszła chwila triumfu! I nie ma już wśród nas Zdradziejowskich, Zajączkowskich i Tchórzowskich!:drunk:
PS: Znalazłem jeszcze temat z dogrywki głosowania nad rangami, tam to dopiero śmieję się do rozpuku:mrgreen:
Dziś przypomniał mi Polemajos na czacie (swego czasu zauważyłem to gdy chciałem dopisać w profilu, ale zapomniałem później o tym) że ciągle brak możliwości dopisania w profilu TW Attila jako gry posiadanej oraz ulubionej. Myślę że warto uzupełnić. :cool:
Zrobione.
Chciałbym wrócić do sprawy z usunięciem podziękowań. Nic się nie zmieniło, niektórzy sypią je jak z rękawa zwłaszcza w Agorze. Dlatego wnoszę o usunięcie całkowicie.
Ja tam jestem neutralny, ale tak spytam, w czym to przeszkadza i czy ci którzy je dostają, coś zyskują?
Po prostu słabo to wygląda jak ci, którzy udzielają się tylko w Agorze mają więcej podziękowań niż np. Sadam czy Araven, którzy pomagają ludziom w problemach z grami czy modami bardzo często.