Dziś będzie. spokojnie...
Wersja do druku
Dziś będzie. spokojnie...
A możesz sobie i opóźniać z dwa dni, tylko przed upływem 24h wspomnij, że się spóźnisz. Chodzi o ogólny szacunek do współgraczy i poczucie winy. :D Tak jak wiele razy wypominałem. Sam nie jestem bez skazy, ale mówić mi nie zakazano.
Mialem zamiar teraz robic ale nie mam do tego glowy... sorry, wstawe jutro.
jednak...
http://speedy.sh/xrBKq/wk31tura34s.sav
Będzie dzisiaj, wybaczcie opóźnienie ale jednak robiąc w zastępstwie trzeba dość sporo ogarnąć :)
A ja muszę przeprosić i jak dojdzie do mnie tura, to zrobię dopiero w środę na noc. Mam pełno roboty. :?
To w takim razie nie będę się sam spieszył i dam jakoś jutro koło południa aby dzisiaj cie nie kusić :P
Panowie. Jako, że mam jeszcze wko33 i wko30, które dłużej czekają - to muszę zrobić je najpierw. Tę zrobię jutro lub pojutrze. :?
Przy okazji pragnę zgłosić, że coś się z Medem spieprzyło tutaj. Drugą turę z rzędu dostaję sporo niższy stan skarbca o ok 2000 florenów, niż zakładany (i to zakładany z kosztami utrzymania). Postarajmy się to wyjaśnić. W wko35, gdzie jestem MG też zauważam jakieś dziwne zmiany w finansach u graczy. Prawie wszyscy mają przesrane, a stan armii nie wskazuje, żeby mogło tak być.
Wenecja nagle spadła na -5000 po tym jak mu coś tam zdobyłeś (wg. Avasila). Ale pewnie nie uwzględniasz kosztów utrzymania oddziałów, które rekrutujesz (kiedy dodajesz coś do kolejki rekrutacji i jest zaznaczone zielonym kolorem, to zapłacisz za to jeszcze w tej samej turze - po kliknięciu klepsydry).
Czy ja gram od wczoraj :?: Pohamuj swoje tendencje do wyjaśniania wszystkim wszystkiego, jakby byli debilami i nie potrafili przemieścić oddziału z kratki X do kratki Y. Przecie napisałem wyraźnie, że UWZGLĘDNIAM KOSZTY UTRZYMANIA. Co jak co, ale od 2óch i pół lat prowadzę księgę rachunkową każdej kampanii.
Policzyłem sobie, że wręcz powinienem dostać o 2,5 tysiąca więcej florenów do skarbca, gdyż o tyle zwiększył się dochód wszystkich miast. A wiadomo, że on zmienia się zaraz po kliknięciu klepsydry. Dlatego gra nie oszukała mnie na 2k, ale na 4,5k. Coś tu śmierdzi i tak nie powinno być.
Jestem zmuszony przełożyć zrobienie na jutro (wiem, chamskie nieco, postaram się już nigdy tego nie powtórzyć), chociaż to komputerowe oszustwo w ogóle mnie zniechęca do grania. Jednakże ci poza tą KO, którym bym mógł dać frakcję - nie chcą, a reszta już tu gra. x)
Chciałbym dostać turę następną aby sprawdzić czy występuje bug.
Jako iż nieszczęśliwym trafem skasowałem hasła ,a Sayeer nie wchodzi na forum jestem zmuszony poprosić waso hasła, ale nie wstrzynuje kolejki. Byle byście wysyłali.
Najlepiej szybko wyślijcie, bo chciałbym sprawdzić tego buga i potrzebuję do tego przeklikanej całej tury do mojej frakcji w turze 35tej. Moja kolej to baaardzo dużo roboty, a ja mam masę nauki. No nie mogę, a to z tym bugiem to dość dobry czas na przerwę, cobyście te hasła dali. Sorki.
Ruszy to dalej kiedyś?
Czekamy na hasła. Jest jak wół. Nie mam czasu także wgłębiać się w turę. Jutro będę wolny.
Interesuje kogoś ta kampania jeszcze? Przesłaliście te hasła? Szkoda że jest deficyt MG bo chętnie bym się wypowiedział na temat ich pracy.
Proponuję, aby jednak iść dalej i nie czekać teraz na hasła, bo szybko się to nie wydarzy...
Ewentualnie napisz seba bezpośrednio do każdego kto jeszcze nie przekazał, żeby to ruszyło.
Dobra. Chciałem wiedzieć wcześniej, ale nie zmieni mi to nic w turze...
Podobno spikrambo zrezygnował z KO, chyba trzeba znaleźć zastępstwo.
Aha, no to zrobię zań. :?
Prawie czwarta, ale jest. Dobrze, że następna tura będzie po egzaminach...
http://speedy.sh/bskeM/wk31tura34.sav
Dania
O! Doszło! Po wielu perypetiach. Zrobię jutro, muszę do domu dotrzeć.
Nieeeeeee no! Tak późno!? To są jakieś jaja po prostu!
Ty byś już się nie odzywał. Ostatnio jak liczyłem to przekroczyłeś czas o jakiś miliard godzin więc byś siedział cicho i pokornie. :D
Niebywałe. :o Takie oszczerstwa... w mą stronę.
jutro, sorki!
?
wybaczcie, dzisiaj ogarne.
Gratulacje. U Ciebie jeden dzień trwa tydzień. Zakrzywiasz czasoprzestrzeń. Zrobisz "dzisiaj" czyli na kiedy mamy się spodziewać? Zamiast pisać dziś, jutro napisz datę. Będzie prościej. Nie trzeba dodawać współczynnika Mnila do zapowiedzianego mglistego terminu "jutro" lub "dziś"
usprawiedliwilem sie w temacie zastepstw, nie wylewaj swoich zalow tutaj "bo przegralem, a ty nie pomogles", bo sam swego czasu opozniales co sie dalo...
Papa:
http://www.sendspace.com/file/72s3mn
Jakie znowu żale "bo przegralem, a ty nie pomogles"? Gdzie tu widzisz jakiekolwiek nawiązanie do tego? Nie mam do Ciebie nic poza tym, że napisałeś jutro i cisza przez tydzień. Nie wszyscy zaglądają do tematu zastępstw. Nie ma takiego obowiązku. Natomiast jest obowiązek wykonywania tur. Albo przynajmniej o poinformowaniu o opóźnieniu.
Co do twoich niby żalów. Mimo wszystko całkiem fajnie mi się gra. Nigdy nie miałem do nikogo pretensji, że przegrałem. Miałem pretensje, że sojusznicy się ode mnie odwrócili albo podpisywali traktaty z wrogiem za plecami. Ty byś nie miał?
Przede wszystkim ogarnij się i nie wygaduj głupot.Cytat:
wybaczcie, dzisiaj ogarne.
MG?
Bardzo zależy mi aby prędko doszło(lub bardzo wolno), ponieważ 17-21 lipca mnie nie ma, a tura prawdopodobnie zbyt ważna, aby ją komuś powierzać...