Witam jaką modyfikację polecacie do Total War:Rome 2 ?.
Wersja do druku
Witam jaką modyfikację polecacie do Total War:Rome 2 ?.
Divide et Impera.
Macie jakiś sprawdzony,dobry mod muzyczny do Romka?Subskrybowałem jakieś trzy ostatnio na steamie, ale były nieaktualne. Denerwująca jest ta cisza....
Osobiście nie używam, ale ktoś na Czwartkach chwalił się podmienioną muzyką na tę z Rome 1.
Dokładnie, muzyka z Rome I wystarczy w zupełności ;)
Uwaga! Mod modem, ale jak nie lubisz bitew które trwają po godzinie przynajmniej to odradzam. Mnie to osobiście odbiło od modów ingerujacych w bitwy. Nie mam czas żeby siedzieć nad każdą potyczka tyle czasu. :)Tak tylko osttzegam.
Ja polecam Dei. Potyczki wcale nie trwają godzine xD Maks 15 minut w polu i maks 40 minut w oblężeniu. Ulepsza gre w każdym calu.
Ta, 15 minut jak już się wrzna :p jako ze grałem na największej skali to wsYstko ale to absolutbie wazystkie bitwy trwały minimum 35 min :/
Pampa grałeś na tych nowszych wersjach? Bo KAM zmienił troche balans i bitwy trwają krócej :P. Wystarczy też rzucić konnice na tyły wroga i szybko spanikuje bo fakt faktem że jeśli jednostki zaczną się od frontu mordować to trochę potrwa xD
No właśnie to jest ta kwestia, a jak się gra Rzymem to ciężko nie grać piechotą. :P