Amen .:PCytat:
Widzę że się nie zrozumieliśmy. Trudno, nie mam zamiaru zagłębiać się w dyskusję. :) Czasem lepiej odpuścić, bo widzę że nadinterpretacja moich słów przekracza wszelkie dopuszczalne dla mnie normy. Życzę mniejszego pieniactwa na przyszłość. :)
Skoro bitwy dla Ciebie są morderczo :rolleyes: długie i przeszkadzają Ci teleportujące jednostki, których sam osobiście nie zaobserwowałem (ale być może jestem bardziej skupiony na swerze strategicznej i taktycznej, która jest dla mnie ważniejsza) a nie na oglądaniu animacji walki i nie widzisz innych zalet tego moda , najwyraźniej DeI nie jest dla Ciebie, postań więc przy podstawce, gdyż ona właśnie jest skierowana dla Tobie podobnych graczy( proszę nie interpretować tego jako złośliwość).Cytat:
Bitwy są morderczo długie, aż szkoda czasu tyle siedzieć.. ;p Druga sprawa, na co zwracam uwagę... chodzi o "skakanie" jednostek podczas bitwy. Wystarczy przyglądać się jak walczy piechota, a zobaczy się wiele bledow podczas walki. Wygląda to jakby teleportacja pojedynczych wojów dlatego wolałem dać sobie spokój ;p :) Osobiście gram na podstawce + kilka mniejszych modzików ulepszających rozgrywkę i naprawdę, gra mi się nie nudzi. ;-)