szkopy żenująco zagrali, gdzie z takim czymś do LM... co najwyżej walka o utrzymanie w Bundeslidze. United od początku cisnęli, mecz bez wielkiej historii. byle do przodu. podobała mi się gra Roo i Giggsa :D
Wersja do druku
szkopy żenująco zagrali, gdzie z takim czymś do LM... co najwyżej walka o utrzymanie w Bundeslidze. United od początku cisnęli, mecz bez wielkiej historii. byle do przodu. podobała mi się gra Roo i Giggsa :D
Napisałem, że dalej nie przeczytałem, bo ten wstęp tak raził kompleksami, że mi przepalił kompa, sorry. No o tym mówię, jego przełamanie może nastąpić w każdej chwili, zobaczymy, co z tego będzie. Właśnie, forma Xaviego też będzie bardzo istotna, bo jego wrzutki w pole karne to klasa. Guardiola go wybrał, wie o jego dyspozycji 100x więcej niż my, zobaczymy, może okaże się czarnym koniem spotkania. Brak Iniesty to duże osłabienie, nawet gdy ten nie błyszczy formą, a miał dostać nową rolę na skrzydle, cóż ... na rewanż będzie gotowy. Ciekawie, jak sprawiła by się Barca grając z kontry, niby szybcy zawodnicy, dobra klepka mogła by zdezorientować przeciwnika podczas kontrataku, zobaczymy ...Cytat:
Koleś napisał prawdę i już; Real wygrał zasłużenie tylko dlatego, że sobie na to zwycięstwo zapracował.
Poza tym wiadomo, że Villa to klasa, dodatkowo od 2005 gra w reprze, więc na pamięć z Xavim się rozumieją - to też robi swoje; rutyniarstwo i granie na pamięć. Villa gra słabo ale to wciąż wielki piłkarz, mam nadzieje, że z Realem formy nie odnajdzie ;)
No właśnie, jakiś młodzik; w półfinale lm... Chyba jakiś żart; no ale pisałem o krótkiej ławce. Ciekawe jak wytrzyma napięcie i grę o taką stawkę.
Dodatkowo ze składu Barcy wyleciał prawdopodobnie Iniesta. Ciekawe czy Guardiola odejdzie od klasycznego stylu swojej drużyny ( dominacja w meczu ) czy może ustawi zespół na kontry i pozwoli Realowi pograć.
Ogląda ktoś MU z Schalke? 1sza połowa do jednej bramki: mega fart, nieskuteczność piłkarzy Diabłów i niewątpliwe świetny mecz Neuera. Druga połowa; Schalke zaczęło coś grać, kilka groźnych strzałów po obu stronach. ale MU się przełamał; 2:0.
A Schalke w półfinale to kpina.
Kpina nie kpina. Inter w obronie odstawiał takie babole, że nawet Legia by ich ograła. Dzisiaj jednak Schalke zupełnie nie pokazało niczego czy mogliby choć trochę zagrozić VDS, można zatem mówić, że pierwszego finalistę już znamy...
Przeczytaj resztę, koleś ostro pojechał po bandzie ale niczego nowego nie powiedział, a że jest to smieszne to swoją drogą :D
Nie sądzę, by Mourinho zapomniał o Xavim - gdy jego nie ma Barcelona nie ma płynności gry, staje się schematyczna. Myślę, że Pepe się nim zaopiekuje szczególnie. Ale to gdybania, Real musi wygrać, przy jednoczesnej uważnej grze z tyłu - perspektywa rewanżu na Camp Nou tego wymaga.
Jak typujecie na dziś :D ? wg. mnie wszystko zalezy od tego czy Guardiola ogarnal Barce, czy beda podlamani. Jesli zaczna grac swoje, to moga byc b. szybko 2 bramki i po meczu, Real przestanie grac i tyle. Villa moze sie przelamie, moze Iker bedzie meic gorszy dzien i bedzie pogrom hehe :D
Moze tez byc tak, ze Real znow dobrze bedzie cisnac w defensywie i Di Maria zacznie podawac w koncu kolegom bedacym na lepszych pozycjach.
Dzisiejszy mecz powinien wszystko wyjasnic, po nim bedzie mozna w koncu napisac, ktora druzyna jest lepsza.
1:2 dla Barcelony.
Mam wielka nadzieje, ze beda karne 8-)
E: Po dwumeczu, zdalem sobie sprawe jak glupio to brzmi teraz :)
2:0 dla Realu.
Mecz bardzo wyrównany, Barcelona składniej przez pierwsze 20 min, kilka groźnych strzałów ( w tym świetne podanie Messiego do Xavieo i strzał po ziemi z 14 m obroniony przez Ikera ). Mnóstwo walki, fauli, aktorstwa ( Busquets, Di Maria ), Real powoli się zaczął rozkręcać. Ozil do zmiany jeśli chodzi o Real. Messi jak nrazie ładnie powstrzymywany, Villa niezłe spotkanie.
haha
Mou, to jest mega pozytywny typ. CZEKAM az ktos zrobi gifa z jego mina, jak dissowal technicznego :D :D :lol:
:D to mi się podoba :D Messi, to Messi :D
Sędzia sędzia. Kartka dla Pepe z p**dy wzięta, gdy grał Pepe Messi nie istniał No nic, frajerstwo, aktorstwo Alvesa wygrało; to była zwykła nakładka, k***a gram sam w piłe i takie rzeczy się dzieją co chwile - otarł sie zaledwie o jego nogę. Niemniej Barcelona ma dzięki tej kartce finał - no i przede wszystkim dzięki geniuszowi Messiego.Niestey, real nic wielkiego nie pokazał ale arbiter który jest fanem Messiego na półfinał to lekkie przegięcie. Oby finał był sprawiedliwy... Messi - 2 bramka, piękny rajd, ale dziura w środku pola się zrobiła to Messi sobie polazł. Szkoda Realu, że takie frajerstwo zwyciężyło... Tak to mniej wiecej do 61 min wyglądało http://i2.pinger.pl/pgr45/3b013560000a2 ... 282%29.jpg. Ciekawi mnie ile jeszcze trzeba czekać by UEFA wprowadziła bata na frajerów w postaci powtórek video?
Swoją droga stronniczy sedzia zajbista sprawa; z Arsenalem nie szło, to pyk wywali się jednego piłkarza, bedzie lżej - np Van Persiego. Z resztą szkoda słów na pajaców. Real!