Zamieszczone przez
Jsatrzab
Właśnie przez to że uważnie śledzę wiem, że nie ma żadnego bałaganu. Wszystkie DLC są zgodne z ich "wytycznymi" które opublikowali zaraz po premierze WH1, o wszelkich zmianach informują community z wyprzedzeniem. Problem z przeniesieniem Norsci został dokładnie wyjaśniony. An Old Friend zawsze był zapowiadany jako drobny smaczek, to że community wymyśliło sobie że będzie to Middenheim i było później zawiedzione to tylko problem community. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z Krella, bo zawsze lubiłem grać kampanie Gandalfem, ale był jednym ze słabszych lordów VC, teraz jest już dużo silniejszy. Na multi go nie zobaczysz bo lordowie czarodzieje nie są najlepszym wyborem na multi, a VC ma masę silniejszych lordów do multi. Eksperyment jest świetnym narzędziem promocyjnym i po setkach filmów na yt w nim nakręconych, widać że był bardzo dobrym pomysłem. Jeśli chodzi o ME to ja na 3 kampanie co-op jeszcze się z żadnym nie spotkałem, muszę mieć strasznego farta. Ogólnie rzecz biorąc jak zapowiadali przed premierą WH1, że docelowo będzie kampania na łączonej mapie, to spodziewałem się crasha co turę, a tu taki zonk, co-op działa mijlon razy lepiej niż co-op w Shogunie 2 o Romie 2 już nie wspominając, więc nie jest aż tak źle.
Ostatniego streamu nie oglądałem, więc na temat błędów się nie wypowiem, choć kto jak kto ale ty to raczej błędów na streamie nie powinieneś wypominać. W transmisji live nawet najwięksi zawodowcy potrafią się mylić. Tego że nic na streamie nie pokarzą można się spodziewać, bo nigdy na pierwszym streamie nic nie pokazują.