Taka sama bzdura jak w meczu FCB-Arsenal, kartka wzieta z dupy i mecz ustawiony przez sedziego. Pepe powinien ewidentnie dostac kartke, ale na pewno nie czerwona
Wersja do druku
Taka sama bzdura jak w meczu FCB-Arsenal, kartka wzieta z dupy i mecz ustawiony przez sedziego. Pepe powinien ewidentnie dostac kartke, ale na pewno nie czerwona
I tak ta druga bramka Mesiego to totalne upokorzenie dla Realu, rozjeba* całą obronę, foul stoper i stoper nie powinni do takiej sytuacji dopuścić, a tymczasem Messi zatańczył z nimi tango argentyńskie :lol: już nie wspomnę posiadania piłki przez Barcę 71% :mrgreen: Real nie istniał.Cytat:
Messi - 2 bramka, piękny rajd, ale dziura w środku pola się zrobiła.
A co do samych bójek, przepychanek, itp. itd. to wina jest po obydwu stronach, bo od dawien dawna te dwa klubu drą ze sobą koty i chyba nic to nie zmieni przez najbliższy czas.
Mecz ustawiony przez sędziego ?! To nie Polska ekstraklasa gdzie mecze sprzedają się jak ciepłe bułeczki.
Mimo, że złamał prawie nogę Alvesowi ? Gdyby miał on nogę postawioną na ziemi to byłoby to bardzo możliwe. Obejrzyjcie sobie powtórkę, Alves dostał potężną petardę w nogę.
PAX, PAX, PAX między forumersami.
Messi udowodnił, kto jest najlepszy na świecie. A ja naiwny się ludziłem, ze moze Real powalczy 8-)
:shock: :shock: Este mundo está loco 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Szkoda, że rywalizacja znowu odbyła się głównie na miny i gesty. Nie przekonała mnie sytuacja z czerwoną kartką dla Pepe-równie dobrze mogła być żółta, bo choć atak wyprostowaną nogą wyglądał dość brutalnie, nie wiemy, na ile było w tym też teatralnego zachowania się Alvesa.
O meczu powiem tyle, że widziałem lepsze.
od 61 min.Cytat:
I tak ta druga bramka Mesiego to totalne upokorzenie dla Realu, rozjeba* całą obronę, foul stoper i stoper nie powinni do takiej sytuacji dopuścić, a tymczasem Messi zatańczył z nimi tango argentyńskie :lol: już nie wspomnę posiadania piłki przez Barcę 71% :mrgreen: Real nie istniał.
Cytat:
Mecz ustawiony przez sędziego ?! To nie Polska ekstraklasa gdzie mecze sprzedają się jak ciepłe bułeczki.
O, widze kolega nawet zamiar zza ekranu telewizora rozpoznał - respekt.. Rozumiem, że Pepe - owy zamiar to wymyślił, pomiedzy wypuszczeniem sobie piłki a jej stratą czyli około sekundy? Przecież to była normalna nakładka, a jak w każdej nakładce istnieje ryzyko kontuzji. A skoro istnieje ryzyko kontuzji, to nalezy się kartka. A skoro karta to adekwatna. Czyli żółta. Oczywiście istnieją rodzaje nakładek; bardzo wysoko uniesiona noga albo ewidentni wycelowana w nogę rywala, no ale ani jedno ani drugie w przypadku Pepe nie miało miejsca. Pomijam też fakt, że gość praktycznie przez wiekszosć meczu grał czysto, siłowo ale czysto. Gniótł Messiego do 61 minuty jak robaka, no to trzeba było poratować idola. No Alves pieknie wyczuł moment: pewnie zakrzyczał do sędziego; "uwaga nak***iam salto". Jak spręzyna wyszedł. Dawno nie widziałem by ktoś po kopniaku tak ładnie wirował. Za wrażenia artystyczne daję 10.Cytat:
Mimo, że złamał prawie nogę Alvesowi ? Gdyby miał on nogę postawioną na ziemi to byłoby to bardzo możliwe. Obejrzyjcie sobie powtórkę, Alves dostał potężną petardę w nogę.
Już chyba każdy wie, dlaczego nie cierpie tego klubu, dawno nie pamietam takich szmaciarzy by na takim szczęściu i wymuszaniu u sędziego decyzji wygrywali tak wazne spotkania. Oby dostali z ManU Anglika, oby pozwolił na ostrą grę. Od razu mi się skojarzyła sytuacja z Zidanem z 2006r. Porównywalna strata jeśli chodzi o ekipę Realu.
Oby Farca dostała w****dol bo mi się nimi już rzygać chce. Tą pseudo otoczką fair-play. To co dziś wyczyniali Busuqets, Alves i Pedro to było przegięcie pały. Messi też kilka miał ostrych wjazdów np łokiec w plerki Albiola. Bez konsekwencji. Słusznie to mógł Adebayor za to chamskie odepchnięcie wyleciec. Dziś Real zaprezentował twardą męską grę, na która Barcelona w grunice rzeczy nie potrafiła znaleźć recepty aż Wolfgang pomógł. Tylko włosi tak dobrze opanowali wymuszanie decyzji i wpływanie na arbitra, dlatego też ich nienawidzę.
Pozostaje rewanż, próba zagrania swojego. mało Realne alt to w końcu Real :)
To co się dziś stało to JEST PO PROSTU SKANDAL.
A znawco, co broniłeś Alvesa; wyjaśnij mi K***A JAK TO JEST MOŻLIWE, ŻE PO OTRZYMANIU TAKIEJ TORPEDY W NOGI ( sam to napisałeś ) KOLEŚ JEST ZNOSZONY Z BOISKA - na noszach, a za MINUTE WRACA W PELNI SIL I JUZ NORMALNIE BIEGA NA PELNYM SPRINCIE.
Ciekawe czy Wolfgang dostał koszulkę Messiego po meczu. Pewnie tak.
http://www.blaugrana.pl/news/6910/mouri ... zego!.html
czysta prawda...
nie no, mascherano jak walnął z kopa to w sumie też czerwo powinna być :D Nie mówiąc już, że te 71% piłek Barcy to na ich połowie była. ;) Do tego Pedro i Sergio piękne aktorzyli :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=WD8qprjT ... r_embedded
No, Real nie był pierwszy, tu też ładnie K***elone pchają sędziowie. Btw wspaniale ich Chelsea j**ało w tym meczu, coś pieknego.
Drugi kwiatek http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59c ... r_embedded
Bez kitu coś nie jest tak z tym sędziowaniem jak popatrzeć w kontekście wyrównanych meczów...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ueH4dfwnjE nie było faulu, Alves zabrał nogę...
8 lat czekać na lm a tu taki sędzia 0 fan Messiego pozbawia twoją drużynę szans na awans, ech, ide spać.
Cygaństwo było dzisiaj, ale przy tym meczu z Czelsj to i tak nic.
Całe szczęście, że nie pamiętam prawie nic z meczu poza okrzykami "k****!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Moim zdaniem Pepe nie zasłużył na czerwoną kartkę. Ciekawe, że za jeszcze gorsze wejście w bodajże finale CdR na Xabiego Alonso gracz Barcy (nie pamiętam który to był - obstawiam Busquetsa albo Mascherano) i nie było czerwonej.