Cytat:
Zamieszczone przez pretorian
Miałem się już nie wypowiadać na temat meczu ale...
Rafi dziękuję Ci za tą powtórkę, bo ewidentnie widać, że noga Pepe jest wyprostowana. Ciekaw jestem jak Ty byś się czuł po takim zagraniu? A już nie daj boże, jakbyś zagrał piłkę podbiciem. Ale Barca jest be i Barca udaje, a inne zespoły są nieskazitelnie czyste. Ewidentna czerwona kartka... Pa
P.S.
Pamiętacie jak wyglądał Wasyl po podobnym zagraniu? Tylko tamten nie trafił w piłkę, a Pepe tak. Ale jakby tak Alves był szybszy...
Takie są efekty jak się nie ma pojęcia o czym pisz albo nie spojrzy na link, który komentuje, pa. PS.
Cytat:
Ja już napisałem, że kartka dla Van Persiego była z pupy, że Pepe można było dać kartkę lub nie, że Sergio to symulant i wstyd mi za niego, że szkoda Chelsea z 2009(ale tu Wy zapominacie o tym co się stało w 1 meczu!)... nie mam oporów, żeby przyznać takich rzeczy, lecz z doświadczenia wiem, że z niektórymi o samych meczach nie powinno się rozmawiać(psychofani lub hejterzy danego klubu)... po prostu z dyskusji nic nie wyniknie, więc ja wyraziłem już tylko kilkakrotnie, że nie podoba mi się w którą stronę zmierza gra Realu z Barcą pod wodzą Mou... takie moję prawo, tak samo jak Odiego pisanie o symulantach i spiskach, tylko róznica między nami jest taka, że ja piszę z szacunkiem o Realu i będę tak pisał choćby nie wiem co, a on cóż... ale to chyba już kultura danego człowieka/kibica daje o sobie znać, albo zaślepienie kibicowaniem.
Brawo. Nie jestem psychofanem. Po prostu niesamowicie się wk