W jego przypadku o słabszym okresie nie ma co mówić, chyba że czegoś nie wiem :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Wersja do druku
W jego przypadku o słabszym okresie nie ma co mówić, chyba że czegoś nie wiem :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Cytat:
Ja nie wiem co Ty masz za problem do tej formacji która jest naszą dumą narodową jak orzeł bielik na fladze, jak Adam Małysz, jak Pudzian, ja nie wiem... może jakiś husarz zabił twojego pra pra pra... dziadka który był szwedem ?
Temat o upadku husarii, autor Knecht. Zwłaszcza ten Pudzian mnie zaciekawił 8-)Cytat:
Już nie mam dziś czas na pisanie z tobą idę spać jak Polak, nie jak Szwed
Fumanchu, w skądinąd bardzo popularnym ostatnio temacie o homoseksualiźmie :D Tekst na + rzecz jasna ;)Cytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
Dałeś to w sensie na - czy na + dla mnie ? Jeśli na "-" to ja nie widzę w tym nic śmiesznego, co ma być bardziej polskiego niż Pudzian, Adam Małysz... no może orzeł Bielik :PCytat:
Zamieszczone przez Marat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Wygrzebane z historii pewnego turnieju :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Niezastąpione źródło humoru nasz Arindal, bo jakże inaczej.Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wyzsza inteligencja, wieksze przyrodzenie i wieksze otwory :? LMAO
Dzisiaj nic z tematu o homoseksualistach bo, chwała Bogu, ów wątek ostatnio nieco przygasł. Ale dosyć już o naszym forumowym ulubieńcu Arindalu, dzisiaj bowiem posłuchamy co Kizi ma do powiedzenia na temat Katy Perry:
Życzę miłego dnia, a jako technikę relaksacyjną polecam lekturę niedawno odświeżonego tematu o dziewczynach.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
To i ja dodam "kwiatka" w wykonaniu Pampalinexa, który to na widok Katy Perry rzekł:
Cytat pochodzi oczywiście z wątku o dziewczynach.Cytat:
kupujesz mi monitor bo powiedzmy że przemókł:P