Panowie, który plik trzeba przejrzeć żeby wyeliminować przecinki zamiast imion postaci? Powoduje to czasami crasche i trochę mnie wpienia.
Wersja do druku
Panowie, który plik trzeba przejrzeć żeby wyeliminować przecinki zamiast imion postaci? Powoduje to czasami crasche i trochę mnie wpienia.
Nie powinno już być przecinków. Wystarczy wgrać najnowsze spolszczenie, które to naprawia.
Ok, ale gram też w BC 6.3 i tam niby na najnowszym spolszczeniu mam przecinki zamiast imion i nazwisk więc ponawiam pytanie, który plik za to odpowiada?
Jak masz przecinki w BC 6.3 to pisz w wątku o BC 6.3. To dwie wersje gry i tak samo spolszczenia są inne.
Ktoś mógłby wrzucić działający link do EDU KAMA?
Co jakiś czas włącza mi się w grze komunikat "starczy tego grania, wyprowadź psa... itd". Mam wrażenie, że weszło to razem z instalacją Megasubmoda. Ktoś wie jak wyłączyć tego psotnika ?
To po prostu żart tłumacza i dopisanie/zmienienie do zwykłego "Medieval napotkał" bardziej zabawnego tekstu :D
Aha, czyli jest to znany błąd gry... Miło :P
Nie, to nie jest znany błąd gry. Pytanie co masz za błędy przed tym tekstem. Ten tekst oznacza tylko tyle, że gra się wysypała i nic więcej nie wiadomo.
Dobre pytanie. Poszukam w logach i zamieszczę na forum.