Mam wszystkie 4 bitwy ale tak jak Czeremis powiedział nie urywają one tyłka. Jak będę miał chwilkę to Ci prześle.
Wersja do druku
Mam wszystkie 4 bitwy ale tak jak Czeremis powiedział nie urywają one tyłka. Jak będę miał chwilkę to Ci prześle.
Ja wybieram bitwy pod katem frakcji - zeby byly fajne zestawienia dla widzow
Czyli jesli na przyklad potencjalnie op frakcja przegrywa z frakcja slabsza
Oczywiscie jesli cos polecacie to to ma priorytet
Kilku graczy ma już awans zapewniony, u nas np. Hadvar może szampana otwierać. :D Z drugiej strony Tuff będzie miał ciężko wyjść z grupy z dwoma punktami. Wielka szkoda. :(
To prawda. BTW w twoje grupie też sytuacja wygląda bardzo ciekawie. Jedynie Hadvar ma zaperniony awans. Wszystko rozstrzygnie się w tej kolejce. Proponuję zrobić losowanie do fazy Play-Off 05.12.17 (Wtorek). Do tego czasu Wszystko powinno się rozstrzygnąć oraz Tuff może zdąży przygotować jakiś fajny filmik z bitew. Co Wy na to ?
Mi pasi, ale zobaczymy czy nie będzie opóźnień.
Mam pytanie, frakcje resetują się po wejściu do fazy Play-Off, czy trzeba normalnie poczekać aż się wyczerpią podstawowe i dopiero po tym reset?
Dopiero jak wyczerpiesz wszystkie podstawowe frakcje, wtedy następuje reset. Poza oczywiście finałem oraz rywalizacją o 3 miejsce.
Trzy mecze, trzy remisy. Jeśli mecz Arroyo - Radek zakończy się remisem to będziemy mieli mexican stand-off w grupie C :]
Dodam jeszcze tylko, że kryterium rozstrzygania remisówjest bez sensu. Kryterium to w połączeniu z zasadą, że frakcję jako pierwszy wybiera gracz znajdujący się w tabelce wyżej jest wręcz niesprawiedliwe. Wszyscy możemy się chyba zgodzić, że wybierając frakcję w drugiej kolejności, mamy przewagę bo możemy skontrować przeciwnika. Gracz znajdujący się na dnie tabelki ma w takim wypadku w każdej pierwszej bitwie przewagę kontry, i ustalanie wyniku tej bitwy jako kryterium awansu jest niesprawiedliwe bo faworyzuję graczy z dołu tabeli.Cytat:
4. Pierwsza bitwa w meczu
Co do tej zasady to się zgadzam z Jastrzębiem.
Żeby nie było że krytykuję a nie proponuję żadnych rozwiązań, to proponuję:
- 4. ilość wygranych bitew kiedy wybierasz jako pierwszy,
choć jestem pewien że i to nie rozwiąże problemu :]