A jak to wygląda na mapie kampanii? Też jest zmieniona, czy nic teraz nie zrobiliście?
Wersja do druku
A jak to wygląda na mapie kampanii? Też jest zmieniona, czy nic teraz nie zrobiliście?
a to bedzie darthmod w wersji 4.2? Tam bedzie ostrzal 360stopni?
I kiedy wypuscicuie tą nową wersję?
Małe komplikacje związane z patchem....
Trochę musicie poczekać....
AI mapy kampanii też jest ulepszone.
To ssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppeee eeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak na oko to ile sobie poczekamy?
Miejmy nadzieję że Gwiazdka :)
Póki co radze przyglądać się forum EW1... :D
Nie wiem czy to bug, czy może poprostu karta grafiki mi się przegrzewa, ale mam taką dziwną przypadłość, że krzaczy mi tekstury, tj. - głównie na informacjach, zamiast portretu generała nagle pojawia mapa europy na przykład. Ma ktoś tak ? I chciałem wam też trochę posłodzić, świetnie się w to łoi, nawet kampanie terytorialną można zagrać ;) Jest kilka rzeczy które można by jednak usprawnić, m.in ten balans jednostek, albo, o czym postulowałem przed crashem forum - motłoch :roll: moglibyście tych wąsatych ludzi z kokardkami zamienić na jakiś normalnie wyglądających ? Polskich bym ubrał w kontusze, albo w drugą stronę - zrobić z nich kosynierów. No i też fajnie by było, gdybyście zmienili tego rotmistrza husarskiego ... bo w Empire to jest normalnym husarzem, z tym że ma jakiś chlebak :shock: a jak wiadomo wyglądał nieco inaczej ;)
Postaramy się ten motłoch zmienić.
Nie wiem jescze czy na cos naszego, czy też użyjemy darthmoda...
Tapetkihttp://www.twcenter.net/forums/showt...30#post6424430
moglby mi ktos powiedziec gdzie wgrac user script.txt, problem jest taki ze mam windows 7 wchodze w app data i nie moge znalezc folderu the creative assembly :(
Musisz odblokowac schowany folder w opcjach folderu 8-)
Wam też sie tak wioski wolno rozwijają?
Gram Polską i jeżeli jakaś się wioska rozwija to za jakieś 50-80 tur. Muszę zwolnić region z podatków żeby było jakieś 10-30 tur :/ Trochę za wolno moim zdaniem...