Oj, dopiero się zarejestrowałem i napisałem kilka postów a już trafiłem na trolla, do tego polakofoba. Przejrzałem wątek i... tam już jakiś zakapior pisał żeby trolla nie karmić, przychylam się.
Wersja do druku
Oj, dopiero się zarejestrowałem i napisałem kilka postów a już trafiłem na trolla, do tego polakofoba. Przejrzałem wątek i... tam już jakiś zakapior pisał żeby trolla nie karmić, przychylam się.
rozumię ze każdy kto nie jest tych samych poglądów co ty to od razu zasługuję na takie piekne miana:)
Oj, już 4 posty i zaczynasz sobie grabić. Jak nie masz argumentów to nie bierz udziału w dyskusji i nie komentuj w taki sposób.Cytat:
Typowe gejowskie bicie piany(doslownie i w przenosni) :lol: Nie wiedzialem ze obalenie komunizmu zawdzieczamy ciotom...trzeba bedzie napisac nowe podreczniki do historii ;) Poprosze o zrodla Twoich poronionych wywodow.Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Zaraz jeszcze wyskoczysz z tekstem ze gdyby nie geje to wciaz bysmy tkwili w jaskiniach :mrgreen:
Powiem dosc lakonicznie (homoseksualnie):jesli chcesz sie "kochac" po swojemu rob to po kryjomu i sie z tym nie afiszuj bo ze zdrowiem bedziesz miec klopoty ;)
P.S.Fajnych masz znajomych... :?
"Typowe gejowskie bicie piany(doslownie i w przenosni) :lol: Nie wiedzialem ze obalenie komunizmu zawdzieczamy ciotom...trzeba bedzie napisac nowe podreczniki do historii ;) Poprosze o zrodla Twoich poronionych wywodow.[/quote]" od Zając
tego się nie da nawet skomentować, pozostaje jedynie zgłosić do administracji.
Obrażanie kogokolwiek (z powodów rasowych, religijnych, seksualnych czy płci), pomijając aspekty prymitywizmu, jest konstytucjonalnie zabronione gdyż bije w podstawę praw człowieka. Z których obrażający zresztą sam chce i korzysta.
Ps. nie napisałem że obalenie komunizmu jest zasługa gejów tylko że brali w tym procesie udział - nie przerabiaj czyichś słów bo to jest oszustwo - co także podlega kodeksowi karnemu w tym kraju.
Proby wywyzszania srodowiska gejowskiego nad heteroseksualistami odbieram jako taka sama zniewage kolego ;) ...a to wlasnie starasz sie uczynic wychwalajac gejow w swych postach ;)Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Powtorze:podaj zrodla odnosnie walki gejow z komunizmem :!: Bez dowodow Twoja teoria jest tylko domyslem :!:
Witia (Witio?) w jaki sposób miałem skomentować tamtą wypowiedź jeśli nie tak jak to zrobiłem?
Z powodów narodowości też i czuję się dotknięty jak nawalasz na Polski naród.Cytat:
Obrażanie kogokolwiek (z powodów rasowych, religijnych, seksualnych czy płci) pomijając aspekty prymitywizmu
Oczywiście również pomijam aspekt prymitywizmu. :roll:
Zając fajne masz to środkowe zdjęcie w podpisie z "Braterstwa..."
pomoc w temacie gejowskiej opozycji hehe
http://pl.wikipedia.org/wiki/Akcja_%22Hiacynt%22
na Boga opanuj się Arindal i myśl co piszesz :D
Walka gejów z Komunizmem :lol: :lol: :lol: Była pewnie wywrotowa geje po prostu na to wszystko się wypieli :lol: :lol: :lol:Cytat:
Proby wywyzszania srodowiska gejowskiego nad heteroseksualistami odbieram jako taka sama zniewage kolego ;) ...a to wlasnie starasz sie uczynic wychwalajac gejow w swych postach ;)
Powtorze:podaj zrodla odnosnie walki gejow z komunizmem :!: Bez dowodow Twoja teoria jest tylko domyslem :!:
Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Ciekawie pojmujesz pojęcie wolności, chcąc narzucać innym normy dotyczące reklam :lol:Cytat:
Przypominam że z owej "zapaści moralnej", o której niektórzy piszą -korzystają przede wszystkim osoby heteroseksualne. Na każdym kroku w reklamach, widać roznegliżowany kobiety - co bynajmniej nie jest czymś atrakcyjnym dla większej części społeczeństwa (czyli kobiet i gejów) - a jedynie dla mniejszości - czyli heteroseksualnych mężczyzn. Którzy nadal sterują wszystkim nieprzejednanie i próbują swoją wizję świata narzucać reszcie. Oczywiście, jak ktoś nie chce- nie musi patrzeć, ale by równość nie była zachwiana, powinna być tez możliwość by druga strona miała to samo. Więc przykładowo powinny się pojawiać reklamy z atrakcyjnymi mężczyznami, co spodobało by się właśnie większości oglądających owy program (kobiet jest więcej niż mężczyzn, do tego wraz z gejami stanowią zdecydowaną przewagę liczebną). Jest to zwykła walka o to by mieć to co mają inni, by nie czuć się poszkodowanym.
Czyli obsceniczne gejowskie parady to "oświaty kaganek" dla ciemnych heteryków :lol: Mam nadzieję, że niedługo w ramach "leczenia nietolerancji" geje nie zaczną stosować gwałtów zbiorowych :lol:Cytat:
Te które są stricte gejowskie, na zachodzie są po prostu już tradycją, zaś w Polsce są skutkiem braku tolerancji. Nic nie jest samo w sobie dla tego że takie jest. Wszystko ma przyczynę i skutek. Przykładowo – geje w Niemczech często są bardziej „męscy” niż niejeden Polak, bo nie muszą się afiszować. Z kolei w Polsce czy tym bardziej np. w Rosji – są wręcz skrajnie „przegięci” – co nie jest związane z tym że taka jest ich natura, tylko z tym że wiedza że żyją w społeczeństwie które nie ma o tym zielonego pojęcia i chcą mu wykrzyczeć że istnieją. Nie robią zresztą tego wszyscy, tylko pewna część, bardzo niewielka – ale głośna. Zdecydowanie jednakże jest to lepsze, od stłamszenia się i życia w kompleksach, dla tego że nie wiadomo co sobie może sąsiad pomyśleć. Ludzie ze słabszą psychiką wymiękają i się podporządkowują – a ci z silną walczą. Ten sam mechanizm który powodował że geje masowo wspierali Solidarność w czasach komunistycznego reżimu, teraz każe im iść do walki już o umysły zwykłych ludzi z reliktami starej propagandy nadal rozprzestrzenionej po kraju.