Zwolnić region z podatku i obsadzić garnizonem (najlepiej, żeby byli w nim też dragoni)
Wersja do druku
Zwolnić region z podatku i obsadzić garnizonem (najlepiej, żeby byli w nim też dragoni)
I można jeszcze wybudować jak najwięcej budynków dających zadowolenie lub represje i pokasować szkoły i uniwerki ( co robię w skrajnych przypadkach )
zostawic pare oddziałów i czekac na rebelie :P i pokonac ja potem będą sankcje wojskowe przez co zadowolenie sie zwiekszy
EDIT
A czy we wszystkich miastach możesz mieć tyle budnków jak w stolicy
Myślicie że wydzie jakieś DLC które doda pare jednostek dla Polski? Bo wtedy gra by była jak dla mnie duzo lepsza.
Wiem wiem że jeden pod drugim, ale mam pewien problem otóż teraz jak mam ferie jestem na innym kompie, i dzisiaj sobie wchodzę chce zagrać w Empire i patrze a tu że będzie gotowe za 14 godzin, sprawdzałem jest zainstalowane, ale to chyba nie te patche. Ostatni jaki był ściągany to ten po warpathu. Chyba że to tez z nowym DLC ale takie wielkie cy chyba nie było. Zostało mi jeszcze 5 godzin...
A we wszystkich miastach możesz mieć tyle budynków ja w stolicy ???????????????????????????????????????
Pewnie , że możesz
Może być nawet tak , że twoja stolica to jakaś wieś w lasach amazonii a resztę miast stanowią wielkie metropolie
A jak trzeba zrobić by na przykład w kazaniu (Rosja tataria) można miec tyle budnków co w stolicy ?????????????????????????????????????? :?: