Napisz do mnie na PW to się umówimy na kilka bitew ;)
Wersja do druku
Napisz do mnie na PW to się umówimy na kilka bitew ;)
Ok ale to jak mi wróci laps z serwisu gwarancyjnego :) Jeśli oczywiście naprawią mi kartę graficzną nie orientując się przy tym, że była podkręcona do granic możliwości :twisted: Bo w takim wypadku chyba odmówią naprawy :cry: Ale przywróciłem system do stanu fabrycznego i zdrapałem FileShredderem twardy dysk więc wszelkie dowody raczej zniknęły :D no ale to już offtop.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Nie grałem nigdy na multi więc spodziewam się ciężkich batów. Poczekamy, zobaczymy. 8-)
Ja swój pierwszy mecz przegrałem zabierając przeciwnikowi ~50% armii, zaś z Krzyżakiem parę razy udało mi się wygrać, choć też przegrywałem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sovereign21
Ale dużo trenowałem i teraz wygrywam nawet ze staarszymi graczami.
Sprawdźmy to Krzyżak! :D
Napisałem do Ciebie na GG. Tak w ogóle na podstawie bitew z Polakami i obcokrajowcami stwierdzam, że Polacy to "miszcze" na gs :D
:lol: :lol: :lol:Cytat:
A ja mam dwadzieścia cztery lata, to dużo czy mało?? :roll:
Nie offtopujmy tak, ja również przepraszam.
Pisząc starszymi miałem na myśli tych, którzy długo grają w Medka na multi, nie chodziło mi o wiek .
Wiem, wiem, domyśliłem się 8-) Po prostu poszedłem tym szyderczym tokiem myślenia trochę dalej he.. a na tym temacie da się offtopować?? Ogólnie dyskutujemy na temat Medka :)Cytat:
No, rozmawialiśmy o Twoim wieku więc to lekki offtop.
Karta naprawiona ? :D