Amrod-foch-stajl?
Przecież sprawę wygrałeś, to osochodzi?
Wersja do druku
Amrod-foch-stajl?
Przecież sprawę wygrałeś, to osochodzi?
Nie zamierzam grać w KO, w której co chwila wpieprzasz się ze swoimi pomysłami. Kto wie, co jeszcze wymyślisz. To że sprawę wygrałem, nie ma nic do rzeczy.
Marat, bez ogólnej zgody (czyli też Twojej) nie będzie żadnych nowych zasad, więc pomysły Mefista nie mają tu nic do rzeczy. Biz poza tym jest duże i przydałby się doświadczony gracz, więc może jednak kontynuuj?
Kontynuuje, szukając jednocześnie doświadczonego gracza, by nie robić świństwa sojusznikom. Jak się nie znajdzie nikt, to trudno.
To i "limity przewozu statków" - iście "co chwilę". A zresztą: co ja się przejmować będę... Uciekaj Waść, jeśli wola. Chętnie wygramy z łatwością tę Kampanię.
BTW: sprawy jednak nie wygrałeś po całości. Pakt łączony - z tego co widzę, a może "nadinterpretuję" - zostaje. ;)
Na jedną turę tejże KO.Cytat:
To i "limity przewozu statków" - iście "co chwilę".
Tak, uciekam, przestraszyłem się ciebie i Jankera. Jednak świadom swych ułomności i byście nie mieli za łatwo, załatwię na swoje miejsce Nihilusa. :mrgreen:Cytat:
Uciekaj Waść, jeśli wola. Chętnie wygramy z łatwością tę Kampanię.
Ja tam nie wiem, to ty piszesz w tym temacie, że wygrałem.Cytat:
BTW: sprawy jednak nie wygrałeś po całości. Pakt łączony - z tego co widzę, a może "nadinterpretuję" - zostaje
Mnie natomiast nie chodzi o wygranie, bo nie uważam się za oszukanego, bez szans w wojnie itp.
Ta głupia jedna tura nic nie zmienia ( bo tyle by któryś z was czekał w razie mojego ataku ), po prostu nie podobają mi się pewne sprawy i protestuję dla zasady.
"Uciekam" w wielkim strachu też bardziej dla zasady.
Słowo "uciekaj" nie było użyte w sensie iżbyś miał uciekać przed naszą kampanianą potęgą. ;) (Ej, czy my nie podpisaliśmy właśnie pokoju?! No paanie Grek, myśmy są bardzo pokojywu em'biratorija, paaanie, a Wy tu o wojna? )
Czy naprawdę jestem taką niebezpieczną burzą nowinek, iż miałbym w następnych turach coś wprowadzać nowego? Jak już, to wbijać z czymś na początku...
Hiszpania w mko22 do wzięcia! Druga tura! Prosimy, prosimy!
Tak tak, zapraszamy. Dla ogarniętego gracza dorzucamy możliwość dogadania się z Francją.Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
Dla nieogarniętego rozbiór w ciągu najbliższych kilku tur? ;)