ej, zaraz ja wcale nie chciałem być opisywany. Tylko zwróciłem uwagę.
Wersja do druku
ej, zaraz ja wcale nie chciałem być opisywany. Tylko zwróciłem uwagę.
Pampę pamiętam ze starego forum głównie z tego ze był zabawny? gra czynnie jeśli się orientuje w KO i różnie z tym bywało. Fan gościa który tańczył w Jozinie z Bazin.
http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
Obejrzyjcie całe bo jak się w tańczeniu rozkręci to wymiata.
Thrakburzum(niegdyś poczciwy Matatjahu :P) - Lubi metal, rekonstrukcje historyczne i takie rzeczy :P Według meni jest spoko kolesiem :D
matko, ale mnie tu dawno nie było.
co się stało z starym forum?
żeby nie było oftopa,
historyk, nie pamiętam go z starego forum, ale pewnie robił tu i tam niemałe zamieszanie.
Trochę się pozmieniało :P
Woodstock - Pamiętam go dobrze z poprzedniego forum, fan Depeche Mode :mrgreen: Nie kojarzę dokładnie jego poglądów, czy ulubionej części Total War, pamiętam jedynie jego dyskusję odnośnie człowieka, który grał 3 dni z rzędu w kafejce, aż umarł z wycieńczenia. Dobrze, że wróciła kolejna dość rozpoznawalna osoba ze starej gwardii ;P
Dragonit lubi smoki słucha trochę rocka i metalu ogólnie normalny użytkownik żadko go widuję w tawrnie częściej naszych forumowiczach.
Matatjahu, znam go z pewnego tematu w którym to mówił jak chciał zmieniać 4325 razy nick :D Znany, z krótkich wypowiedzi i czasami dość niezrozumiałych :D ( bez obrazy ;) ) ale ogółem to pewnie spoko gość :P
Krzyzak fan piłki nożnej dokładnie jak ja, ma fajny avatar i jest wyrozumiały. Ogółem - fajny :)
Marc d'Angers
Osoba, o której wiem niewiele. Obraca się gdzieś około Tawerny/NF. Po niektórych jego akcjach wnioskuję, że jest dość młody. No, i co istotne, jeszcze nie podpadł moderacji tego forum 8-)
Maharbal - z tego co wiem trzymacz haseł w KO :P Ogółem to chyba spoko koleś jakich mało wśród moderatorów :mrgreen: