A ja ci po raz kolejny tłumaczę, że to wypakujesz tylko 7-zipem! Winrar nie obsługuje tego formatu.
Wersja do druku
A ja ci po raz kolejny tłumaczę, że to wypakujesz tylko 7-zipem! Winrar nie obsługuje tego formatu.
Dostosowane do każdej możliwej systemowej padaczki, klikasz, pobierasz i instalujesz :DCytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
http://www.dobreprogramy.pl/7Zip,Progra ... 12559.html
Bardzo interesujący mod żeby go spróbować, niestety, jak zwykle przybywam za późno - linki nie działają.
Tutaj masz linki które działają, ja sam wczoraj pobierałem z chomikuj.Cytat:
Zamieszczone przez darius_d
viewtopic.php?f=478&t=11222
Krzych dobrze prawi ;) Pamiętaj o łatce, która jest na samym dole!
wow, najszybsze ściągnięcie ever. Sprytne.
Dobrze słyszeć :D Pamiętaj o muzyce i łatkach, zwłaszcza tych ostatnich :D
Jak trochę pograsz to opisz wrażenia, co jest ok, co zmienić :D Tempo i sposób prowadzenia kampanii jest inny niż w reszcie modów, np: w trakcie pokoju trzeba usuwać armie, ponieważ się nie rozwiniesz, ale gdy trzeba prowadzić kampanie wojenne to te najdroższe formacje potrafią czynić cuda, zwłaszcza z ich specjalnymi zdolnościami bojowymi :D
Myślałem że coś nie tak u mnie z rozgrywaniem bitew, ale po odpaleniu kampanii, wszystkoe jednostki w bitwie własnej się pojawiły. Za to niektóre przyciski są skopane np strzałki poziome, którymi zmienia się drużynę, dla której wybiera się wojsko do bitwy, albo sam przycisk wyjścia z gry.
O kampanii jeszcze nie mogę wiele powiedzieć, poza tym że szkoda, że jest Gniezno a nie Poznań.
W bitwach gracza wybieraj tylko wszystkie okresy. Ja mam wszystkie jednostki i dziesiątki bitew gracza za sobą. Przy jakiejś mapie mnie też wywaliło w bitwie gracza na dno morza :D
Zakony rycerskie jeszcze są do poprawki w kwestii wyglądu, ale w następnej wersji będą baaardzo dobrze wyglądać :D
Co do przycisków to kruk miał coś nie tak jak kompilował pliki i się takie coś robi, niestety póki co tak musi być.
Pograłem parę rund i rozegrałem parę bitew. Na razie mod mi się podoba, ma najlepsze zestawienie jednostek dla narodów Europy Śr i Wsch.
Teraz parę pytań, jeśli można:
1) Czemu budynki które przynoszą dochód - drogi płatne, coś odnośnie cumowania i parę innych przynosi negatywne efekty na zadowolenie (szczęście) mieszkańców?
2) Czy macie w waszej kampanii mod reemerging factions (tzn frakcje zniszczone mogą pojawić się znowu)? Lubię mody, które to mają, bo to pomaga zachować równowagę gry w dłuższym okresie. Więc jeśli nie macie, to czy planujecie w wersji 2.0
3) Czytałem o poważnych zmianach w zastosowaniu muru tarcz do nast wersji - czy to nie będzie trochę przekłamanie by zatrzymywały jazdę? Przecież tak na dobrą sprawę dopiero piki skutecznie wyhamowywały szarże jazdy.