Wzbudziłeś mój niepokój, ale trudno, mój kierunek wymaga ode mnie degustacji wszystkiego co ma procenty :geek:
Wersja do druku
Wzbudziłeś mój niepokój, ale trudno, mój kierunek wymaga ode mnie degustacji wszystkiego co ma procenty :geek:
No dobra miałeś rację. Jakbym pił Karmi :lol:
Czasem wuja mopek powie coś mądrego :lol:
Celtyckie jest średnie, z tego typu piw raczej wolę Noteckie Ciemne.
Ostatnio natomiast zasmakowałem w ale, tyle że cena mnie zabija - 10pln za butelkę 0.5:/ Ale czego się nie robi dla rozkoszy podniebienia:P
Nie mam jeszcze żadnej ulubionej marki, za mało degustowałem, żeby mieć jakąś wyrobioną opinię;) Więc może któryś z forumowiczów zna jakieś godne polecenia ale, możliwie niedrogie.
http://www.we-dwoje.pl/files/Image/a...oje_2_6272.jpg
Tak jak nie lubie wszelkiego rodzaju "soczków" tak Cooler mi strasznie posmakował :mrgreen:
A jak jest zimniutki to przy komputerze pije sie go w sam raz.
http://epuszki.pl/foto_l_polskie/065_luzer_small.jpg
To też nie było złe :lol:
Wczoraj miałem okazję spróbować takiego soczku. Jakiś austriacki browar, Pfitzer, pfizer czy jakoś tak. W każdym razie pijąc to cytrynowe piwo przypomniały mi się czasy dzieciństwa :lol:
Skosztowałem w końcu pierwszej Perły. Zacne piwko. Takiej zwartej piany jeszcze nie widziałem :)
Przecież Perłę to można w każdym sklepie kupić, nic specjalnego :D.
Chyba żartujesz, u mnie była przez jakiś czas Łomża, potem wyszła. Długo, długo nic a dziś wracając wesoły z uczelni patrzę i oczom nie wierzę - Perła Export! Zaopatrzyłem się nie w jedną i nie dwie sztuki, także jak o piątej rano będę banować, to weźcie na to poprawkę. Ty uważaj zwłaszcza, bo masz w zęba :PCytat:
Zamieszczone przez Czik
Hmm. To mi możesz zazdrościć, bo u mnie Perła jest praktycznie wszędzie, gdzie sprzedają jakieś piwa :P. W sumie to nie mam do Lublina daleko.
Swoją drogą, ciekawi mnie, dlaczego trochę na wschód, skąd do Lublina wcale nie jest bliżej niż ode mnie, da się kupić mniej popularne wyroby browaru Perła, a u mnie ich nie ma :roll:.
coler niedobry, przynajmniej moim zdaniem, taki jakiś dziwny posmak ma.