A czym się zajmuje MG ja mogę być :D
Wersja do druku
A czym się zajmuje MG ja mogę być :D
Nie obraź się, ale MG powinien znać zasady :lol: . ;)
MG nie może zrywać stalowych ponów :lol:
Czysto teoretycznie każdy może :)
Choć nie wiem czy nowy gracz powinien zostawać MG, trochę takie rzucanie się na głęboką wodę ;)
No tak ale jako nowy Gracz stracił przez ten ruch reputację :) A Niemiec i tak zostanie zniszczony :D
"Nie mów hop póki nie przeskoczysz". Nie takie rzeczy w KO występowały ;) Ale dobra Koniec spamu :DCytat:
Zamieszczone przez Krzywousty
A czego takiego ja od was wymagam? Po prostu jestem zażenowany waszą postawą. Dziwne, że od zawsze na te całe kolegium było więcej zażaleń niż pochwał. Nawet zacytuję stary post innego użytkownikaCytat:
Ty masz chyba zbyt duże wymagania dla tego całego kolegium.
Cytat:
super że została powalana komisja, która ma wszystko w d...
Tak, pamiętam jak poprzednio o tym decydowaliście, że pół roku rozpatrywana była sprawa ACN, który nawet zdążył wrócić przed waszym werdyktem. :lol:Cytat:
Kolegium decyduje o CL.
Hmm nigdy nie opóźniam tury, biorę zasty, udzielam się w dyskusjach, co mam jeszcze robić? Widzisz, myślałem, że kolegium to jest właśnie taki twór, który będzie pchał ten rozwój KO do przodu i będzie pomagał zwykłym graczom. No cóż, myliłem się, wyjątkowo przyznaję się do błędu.Cytat:
Nic nie robisz ku rozwojowi tej naszej "kampanijnej rodziny", niczego nie wnosisz, ale od innych żądasz nie wiadomo czego.
Widzisz Marat, jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu. Zawsze "strona przeciwna" nie może mieć racji, kompromis również nie wchodzi w grę. Nie musisz odpisywać na tego posta ;)
Bez komentarza :ugeek:Cytat:
Zamieszczone przez Krzywousty
[spoiler:1dxe4mwa]Nie myślałem że aż tak wszystkich obrażę byciem na forum i mając dziwną politykę :roll:[/spoiler:1dxe4mwa]
MG zajmuje się trzymaniem haseł i interwencją w razie złamania regulaminu lub przedłużania tury przez któregoś graczy.
Byciem na forum nikogo nie obrażasz, a twoja polityka to twoja polityka, każdy może mieć o niej swoje zdanie.Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana