Nie. Tylko Late. Early masz w paczce w folderze campaign.
Wersja do druku
Nie. Tylko Late. Early masz w paczce w folderze campaign.
OK, czas zabrać się za budowanie silnego państwa Polskiego, poskromienie sąsiadów i zdobycie jakiejś kolonii. :D
Rozwiązałem problem z brakiem Husarii, jestem głupi bo źle zainstalowałem submoda :D
Zdarza się :D. Jak "prawidłowo" zainstalować, tzn. w jakiej kolejności wrzucać pliki, i co masz? Masz VDM, AI Brian, czy coś? Bo mam wrażenie, że coś spartaczyłem przy instalacji.
Pliki LordL_main i Lord_main zamiast do Campaigns, wrzuciłem prosto do data i dopiero wczoraj zobaczyłem co uczyniłem :D Gram na Ai Brana i na tym pliku dodającym czworobok.
Jest jakaś możliwość włączenia wymiany prowincji poprzez dyplomacje na ID? Bo jeśli dobrze pamiętam to na "czystym" Empire dało się wymieniać regionami.
Jeżeli pobrałeś wersję 3.6 moda, powinieneś tam mieć submod Enabled regions. To powinno Ci umożliwić handel regionami.
Działa, ale trzeba kampanie od nowa zacząć.
Nie dałoby sięzmniejszyć czasu odkrywania tych reform? Rozumiem , że polska była wtedy zacofana ,ale że by aż tak? Druga sprawa ,to fakt, iż bydynki pozwalają na zbyt dużą rekrutacje jednostek, i gdy suma przekroczy 9 slotów to w danym regionie nie można rekrutować nic. Trzecia sprawa ,to dość niestabilna wersja Late.
Wybuchła u mnie wojna domowa (Wojna domowa Stanisława Leszczyńskiego). Mam dwie opcje: -stanąć po stronie władcy, -przejąć kontrolę nad rebelią. Taka opcje dodaje mod, czy od razy była? Jakoś sobie nie przypominam, czy coś takiego było na "czystym" Empire :D.