Nie zyskują ale te podziękowania tracą zupełnie na wartości.
Wersja do druku
A nie można zablokować podziękowań tylko w Agorze?
Zaraz zacznie się mierzenie podziękowań, usuwanie ich z określonych działów, gadanie że "te podziękowania są lepsze od tamtych".
A to prędzej jakąkolwiek miały? Ktoś się na nie patrzy i się jara nimi czy coś? Przecież to tylko "głupie" kliknięcie. Ktoś uważa czyjś post za przydatny, zgadza się z nim bądź mu się nudzi to klika podziękuj.Cytat:
Czyli nie ma to żadnego sensu. :)
Pisanie w Agorze też nie ma żadnego sensu, a jednak ludzie to robią :P .
Zrobcie opcje zablokowania przez userow podziekowan od innych userow skoro dla niektorych to taki problem lub powod do jarania sie ;)
Oprócz skasowania archiwum, widzę następny pomysł. Nie ma nic więcej do zrobienia, oprócz ucinania możliwości wprowadzonych z nową formułą? Jak kogoś to boli, mnie możecie usunąć je od ręki.
Widzę że nie wszyscy rozumieją o co mi chodzi. Smutne.
Dla mnie to coś znaczy. By komuś pomóc poświęcam swój czas i siły, a że nie jestem typem filantropa to za swoją pracę chciałbym zobaczyć choćby "dziękuję" tudzież takie kliknięte podziękowanie. Jest to dla mnie wyróżnienie, świadczy o tym że ktoś docenił mnie i moje wysiłki. Dla mnie to cenna nagroda, bo innej tutaj nie mam okazji uraczyć. Za to obelg, olewania i problemów otrzymałem i dalej otrzymuję w nadmiarze.
No to zróbcie tak jak na TFW limit na dzień - dajmy na to 3. Nie będzie takiego szastania podziękowaniami jak Wam to tak przeszkadza