no zarząd Lechii przerąbał sobie
http://www.lwypolnocy.pl/Start/tabid/36 ... -KLUB.aspx
tutaj jeżeli chodzi o zarząd to jest totalna kpina bo ten klub istnieje tylko i wyłącznie dzięki kibicom którzy go odbudowali od klas okręgowych
Wersja do druku
no zarząd Lechii przerąbał sobie
http://www.lwypolnocy.pl/Start/tabid/36 ... -KLUB.aspx
tutaj jeżeli chodzi o zarząd to jest totalna kpina bo ten klub istnieje tylko i wyłącznie dzięki kibicom którzy go odbudowali od klas okręgowych
To teraz wszyscy kibice by musieli protestować, jeśli chodzi o 'nieudolną polityke transferowa'.
No to kolejne trofeum do kolekcji dla Jagi ;) a Lech jak dlugo juz nie moze strzelic komukolwiek bramki :shock: 340min czy cos kolo tego :lol: :!:
I niech nie liczą, że się odblokują na Widzewie 8-)
No cóż... Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Jeżeli Lech grał 1 mecz na wyjeździe i przegrał 1:0 To jak strzeli u siebie bramkę to będzie dogrywka. Natomiast jak Czesi strzelą pierwsi to będą kłopoty bo bramki na wyjeździe liczą się podwójnie. I wtedy mogą być problemy przy słabej skuteczności Lecha.
To tyle z wygranej Lecha. :P Rozwaliło mnie jak trener powiedział, że fatum ciąży na Kolejorzu, chyba fatum beznadziejności. I nie, nie jestem fanem jakiegoś innego polskiego klubu i wyzywam. Cała ekstraklasa to moim zdaniem dno. Ja to w ogóle polską ligę przestałem już oglądać, natomiast jestem można powiedzieć ekspertem od Bundesligi, przynajmniej w ostatnich latach :D Dużo bramek, wiele sytuacji, ciekawe transfery i na to można patrzeć! Ktoś tu lubi ligę niemiecką? :)
Kiedy ostatni raz interesowałem się Bundesligą, Borusisa Dortmund była potęgą, a w Hercie grał Ali Daei :lol:Cytat:
Zamieszczone przez VolfganJK
A ja kiedyś na Sportklubie oglądałem Bundesligę, a teraz czasami na EuroSporcie w weekend :D
W dzieciństwie oglądałem namiętnie. Szczególnie ten sezon, co Borussia na początku zawsze strzelała pierwsza gola i kończyła remisem. Bodaj 04-05.
No ja jestem właśnie kibicem Borussii, niestety dopiero od roku 2005, dlatego ominęły mnie czasy świetności Borussii, jak chociażby LM w 97' czy Deutschemaister w 02'... Ale teraz wszystko zmierza ku lepszemu. ;)
O, ja byłem kiedyś na Borussi :) 80 tys robi wrażenie, nawet jesli wiekszosc to janusze. No i czuję do BVB jakby sympatię, bo Robert z Kubą w niej grają ;)
PS: Jesteś z Wrocławia. WKS 8-)
Wiem więcej o Borussii niż WKS'ie :P I jestem z tego dumny, bo z polską ligą nie chce mieć w ogóle nic wspólnego.
No to ja mam inaczej ;)
Wisła Kraków :lol: "ale to było dobre".
Blisko bylo... :? lecz chlopaki przynajmniej mieli serca do walki ;)
Jagiellonia Bialystok...11 druzyna Extrakalsy 2009/10 ;)
Wygląda na to, że Jadze jako jedynej udało się uniknąć blamażu :)
W Grecji bardzo gorąco. Karny z dupy. Brawa dla Jagielloni za walkę, czego nie było widać u nas wczoraj :(
:roll:Cytat:
Pseudokibice Arisu zaatakowali autokar Jagi
źródło: Kurier Poranny
05.08.2010, 22:02
Pseudokibice Arisu Saloniki kamieniami i koktajlami Mołotowa obrzucali autokar z zarządem i akcjonariuszami Jagiellonii. Policja uciekła.
Do groźnego zdarzenia doszło przed meczem III rundy kwalifikacji Ligi Europejskiej Aris - Jagiellonia, kiedy goście z Polski próbowali dotrzeć na stadion. W pewnym momencie autobus stał się przedmiotem ataku pseudokibiców z Salonik.
- W autokarze powybijano kamieniami szyby, rzucano koktajle Mołotowa, próbowano podłożyć ogień. W życiu czegoś takiego nie widzieliśmy - opowiada rzeczniczka Jagiellonii Agnieszka Syczewska.
Mający eskortować działaczy Jagi policjanci, uciekli przed tłumem rozwścieczonych szalikowców Arisu i wrócili dopiero po 20 minutach. Na szczęście nikt z białostoczan nie doznał poważniejszych obrażeń.
Kamieniami atakowani byli przed meczem także sympatycy białostockiego klubu. Niespokojnie było także podczas pierwszej połowy spotkania, kiedy fani Jagi starli się ze służbami porządkowymi.
Jeszcze na euro przyjadą. Na pewno się zaangażuję.Cytat:
nie wiem czy zauważyliście w przerwie meczu jak prowadzili jednego z kibiców Jagi za ręce, to jeden z ochroniarzy podbiegł do niego z tyłu i wyjebał mu kopa w plecy
Panowie jak w temacie. To co przez ostatnie miesiące dzieje się w polskiej piłce to już nie tylko zgroza ale hańba :!: :!: :!:
O " reprezentacji narodowej " po 6 bramkach z Mistrzami świata już nie będe się rozpisywał ale to co wyczyniają nasze klubowe drużyny w Europejskich Pucharach to po prostu HAŃBA. Tylko ostatnie 8 meczy to pasmo 7 porażek i jednego remisu , a z kim :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: z "murzynami" już nawet przegrywamy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jeśli nie potrafimy już wygrac nawet z azerami to z kim mamy wygrywać :?: Niestety wyspy owcze maja tylko 2 drużyny w pucharach a wyspy dziewicze to inny kontynent.
Natomiast Pan Grzesiu ma wszystko w dupie , i jedyne co pamietam z jego urzedowania to fakt że na pierwszej obradzie podniósł sobie pensje z 30 do 40 tyś. zł brutto :shock:
Prosiłbym o Wasze opinie ;)
masz temat w tawernie.
Dokładnie tak :) - Furvus
http://www.youtube.com/watch?v=Lbc8kiZWIbg
...i kto tutaj kogo faulowal ;) :?:
dlatego uważam, że trzeba przerzucić się na ŻUŻEL. chłopaki ostatnio obronili drużynowego mistrza świata, nasza liga jest bodajże najmocniejsza na świecie i w kraju gra mnóstwo czołowych zawodników.
Ale Jaga zrobiona w konia. A wypowiedzi Greków w Internecie co najmniej irytujące.
Dlatego od dawna mówię, że polska piłka to banda pajaców sterowana przez bandę idiotów. Szkoda tylko kibiców. Rozumiem: nie umiemy grac i kopać piłki ale niech przynajmniej wkładają wszystko w te mecze, niech gryzą trawę a ci sobie truchtaja po boisku i w dupie mają tych tysiąc czy nawet kilka tys, które przyszło ich oglądać. Jagielloni się chciało grać, chciało im się spróbować, a że sie nię udało to nikt do nich zbytnio pretensji nie będzie miał. A Lech, Wisła? Żenada. Pod ścianę ich i rozstrzelać co 10 dla przykładu może ich to zmotywuje by pracować na treningach...Cytat:
Panowie jak w temacie. To co przez ostatnie miesiące dzieje się w polskiej piłce to już nie tylko zgroza ale hańba :!: :!: :!:
O " reprezentacji narodowej " po 6 bramkach z Mistrzami świata już nie będe się rozpisywał ale to co wyczyniają nasze klubowe drużyny w Europejskich Pucharach to po prostu HAŃBA. Tylko ostatnie 8 meczy to pasmo 7 porażek i jednego remisu , a z kim :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: z "murzynami" już nawet przegrywamy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jeśli nie potrafimy już wygrac nawet z azerami to z kim mamy wygrywać :?: Niestety wyspy owcze maja tylko 2 drużyny w pucharach a wyspy dziewicze to inny kontynent.
Ja proponuję się przerzucić na siatę. Może ostatnio chłopaki nie zaszalały w LŚ ale ligę się przynajmniej bardzo fajnie ogląda:). Szczególnie na żywo i też fajne panny przychodzą.
i to właśnie różni takich zwyczajnych kibiców jak ty od takich jak ja 8-) i pewne jest to że tacy jak ja nawet jak nasi będą z Eskimosami przegrywać będziemy na tych meczach i nic tego nie zmieni tyle odemnie 8-)Cytat:
przynajmniej bardzo fajnie ogląda:). Szczególnie na żywo i też fajne panny przychodzą.
Ja tam mimo wszystko wolę piłkę ( w końcu trenuję ) ale fakt, że czasami żałośnie się ogląda mecze naszych... Lepiej przez jakiś czas w ogóle nie grać w pucharach, a potem wyskoczyć i zawojować w LM :lol: Co jest praktycznie niemożliwe ...
A tak poza tym to śmieszą mnie te zakupy Legii... Kilku nowych zawodników mistrzostwa im nie da, szczególnie, że mogą być jeszcze niezgrani z resztą zespołu :p
Na jakich kanałach będzie można obejrzeć mecz Arsenalu z za przeproszeniem Legią ?
To fajnie.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
No i tutaj niczym nie rózni sie prawdziwy kibic polskiego klubu od zagranicznego... tylko róznica jest inna, mnie w Barcelonie zafascynowało na początku "piękne przegrywanie", potem historia klubu itd., natomiast nie wiem co takiego polskiego kibica zafascynowac moglo w polskim klubie? To z ojca na syna przechodzi? Kibicuje się, bo kumple to robią? Bo to jest cool na osiedlu? Lokalny "patriotyzm"?Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Pytam się bez zadnej ironii, wysmiewania czy czegokolwiek negatywnego... po prostu chciałbym wiedziec jak mozna bylo pokochac, bo o takim "uczuciu" chyba piszemy, dany klub polski, za co? Na poczatku musimy sie czyms zafascynowac w klubie, jestesmy "sezonowcami" :lol:, potem albo przerzucamy sie dalej i jestesmy takimi "nijakimi kibicami" albo zostajemy z jedna druzyna na cale zycie... ale jak do cholery zafascynowac sie mozna polska pilka? Chyba nie chodzi tu o gre na boisku...
Naprawde pytam serio, bo nie rozumiem...
Ponawiam pytanko co do owego meczu :D
Co do twojego pytania, to mam w mieście 2 drużyny kumple kibicują jednej to ja też :D kto tu mówi o miłości :D Po prostu rządzą idioci i to się nie zmieni. Nie wiem po co Lech sprzedawał za 4,5 mln Lewandowskiego. A ten drugi mecz ze spartą to porażka. Peszko pajac, a Wojtkowiak Frajer. Jedyne co mi się podobało to jak ten ze Sparty przywalił Bosackiemu w brzuch, Peszko popchnął tamtego i kartkę oczywiście dostał Bosacki :lol: Żal mi tych murzynów co u nas grają :D
OskarX raczej kierowałem swoje pytanie do kibiców typu Milanosa...
OskarX na nSport z tego co wiem będzie studio i cały mecz pokazany ;)
Dobre losowanie dla Lecha i Borussii. ;) Oby się nie zbłaźnili.
Po losowaniu Wisały z Azerami też tak mówiono :lol: .Cytat:
Zamieszczone przez VolfganJK
Ale Lech jest zupełnie inną drużyną niż Wisła, nie należy ich porównywać ...
Grają w tej samej żenującej lidze i Lech o włos wyprzedził Wisłę. Dla mnie osobiście są tak samo beznadziejni: jedyna różnica, że próbują grać trochę szybciej, próbują ogarniać grę z klepki i nie jest aż taką katorgą dla oka ogłądanie ich w akcji. Ale ich super wyniki w Europie i polityka w stylu Groclinu sprzed kilku lat i innych polskich lat bardzo upodabniają Lech do Wisły...Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Ja np też od wielu lat kibicuję Realowi, bo gdy byłem małym szczyl ten klub grał świetnie ( praktycznie od roku 1998 do 2003 ) ale w przeciwieństwie do innych sezonowców mi już tak zostało ;) No i grali tam Roberto Carols, Zidane, i Ronaldo 8-)
Też mnie ciekawiło co można podziwiać w polskich klubach? Może faktycznie chodzi o ten lokalny patriotyzm: jestem z tego miasta to kibicuję temu klubowi. Ja u siebie w wiosce ( Rzeszów ) moge śmiało kibicować i chodzić na mecze Resovii no i kiedyś całkiem ładnie Marma jeździła w zużlu. Piłki tu nie ma ( no w sumie 2albo 3 liga ) ale nie specjalnie mnie to obchodzi.
heheheeheeheeheheehheeh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Jak najbardziej należy je porównywać , choć by dlatego że to są zespoły z polskiej EKSTRAcoś tam :lol: oraz prezentuja porównywalnie niski poziom piłkarski . Przypomnę Ci że gdy by Jop nie pomylił bramek to Wisła była by mistrzem a nie Lech! :D
Dniepro? Urąbią jak sie patrzy!
Ehh... Lech ma pomysł na grę, mają lepszych zawodników ( wystarczy spojrzeć choćby na Lewego ) i potrafią stworzyć dobrą zgraną drużynę, która gra dobrze choć bez Lewandowskiego brak jej skuteczności . Myślę, że z Wichniarkiem tworzyliby doskonały duet snajperów :P Wisła to drużyna, która olewa rywala a na końcu dostaję w dupę ... Kupują jakiś tam dziadków i myślą, że wygrają ... W całym poprzednim sezonie Lech był lepszą drużyną od Wisły i zasłużenie wygrał ligę. Mówicie, że obydwa kluby grają w OE ... no cóż bardzo mnie to przekonało do tego, że grają tak samo ... Równie dobrze mógłbyś powiedzieć to o np. Celticu i Glasgow Rangers ...
Hahahahaaha :lol: :lol: :lol: właśnie odchodzę od kompa, przydał się taki fajny żart :D Lech sprzedał przecież Lewego i ten tam nie gra,Cytat:
ty chyba ostatnich meczów nie oglądałeś!!! Cud ,że się do Sparty dorwali ,gdzie dostali takie baty ,że hej...nie będę już tych meczów komentował, bo Lech to dno, Wisła moim zdaniem lepszaCytat:
potrafią stworzyć dobrą zgraną drużynę